fbpx
Promovare Google Ads

Google ads  este cea mai rapida modalitate de a-ti pozitiona website-ul in topul rezultatelor motoarelor de cautare si, in acelasi timp, cea mai simpla cale de a atrage potentiali clienti.

Datorita faptului ca tu platesti fiecare click, tu detii controlul absolut asupra bugetului. Mai mult decat atat vei avea posibilitatea de a masura eficienta campaniei tale si de a calcula eficienta investitiei realizate.

Bazandu-ne pe experienta noastra in acest domeniu si pe metodologia unica creata pentru campaniile PPC, nu putem decat sa va asiguram ca, campaniile vor avea cea mai buna rata de conversie din punct de vedere al click-urilor, vizitelor sau tranzactiilor online.

Strategie

Prima etapa cuprinde analiza pietei specifice business-ului tau, a sectorului industrial si a competitiei. Urmatorul pas va fi conceperea unei strategii care odata implementata iti va aduce rezultatele pe care ti le doresti. Scopul il reprezinta atragerea unor potentiali clienti si redirectionarea acestora, in urma clickurilor primite, catre paginile dedicate.

Cuvinte-cheie

Alegerea cuvintelor cheie reprezinta un proces decisive in cadrul campaniei tale. Echipa noastra foloseste tehnici sofisticate prin care te asiguram ca vei cuprinde intreaga gama de cuvinte cautate si, in acelasi timp, vom evita acele zone care nu sunt relevante pentru businessul tau.

Optimizarea si implementare AdWords

In timpul optimizarii noi vom continua sa rafinam si sa ne focusam pe campanie pentru a ne creste performantele. Atentia la detalii este cheia catre succes. Acest lucru poate fi un factor decisive pentru imaginea de ansamblu a campaniei tale.

Extensiile de tip anunt

Acest tip de extensii a devenit o parte vitala a arsenalului PPC. Extensia de tip anunt iti transforma textul si iti ofera oportunitatea de a iesi in evidenta fata de competitorii tai. Daca inca nu folosesti acesta extensie inseamna ca strategia ta nu este una optima pentru campania ta.

Adcopy Writing

Noi ne vom asigura ca anunturile vor fi concentrate pe grupul de cuvinte cheie si pe paginile de pe website-ul tau. Printr-o testare continua noi ne vom asigura ca tu vei obtine cel mai bun trafic la cel mai mic pret.

Raportarea

Pentru a intelege ce se intampla in timpul campaniei PPC, vom concepe rapoarte lunare care iti vor furniza toate informatiile legate de stadiul in care ne aflam. De asemenea, iti vom raporta ce fac competitorii tai si bineinteles care este randamentul investitiei initiale.
Sebastian Carstoiu photo

Sebastian Carstoiu

Country manager - PENOSIL SRL
Recomand agentia Oblyo Digital pentru gestionarea abila si transparenta a Google Adwords si tot ce tine de SEO. Echipa isi doreste sa livreze rezultate pentru clientul lor ca si cum ar fi propriul proiect, fiind foarte disponibili si flexibili.
Adrian Anea photo

Adrian Anea

Web Developer - Aria Homes
Am ajuns să lucrez cu Oblyo Digital Agency printr-o recomandare a unui prieten. Le-am propus să ne întâlnim, să înțeleg mai multe lucruri referitoare la campania propusă de ei. Au fost foarte deschisi de la început și mai ales sinceri si realiști (calitate mai rar întâlnită un online marketing). In plus, se vede că sunt foarte pasionați de ceea ce fac și chiar au dat totul pentru campania mea. Îi recomand tuturor celor care au un proiect fie la început sau chiar consacrat. Sunt doar avantaje și chiar funcționează!
Adrian Paraicu photo

Adrian Paraicu

Director - Euramis Consulting
In scurt timp de la începutul colaborarii noastre cu Oblyo, rezultatele au început să se vadă, într-un domeniu important pentru orice companie : cel al SEO si al promovării online, în general. Pentru noi a fost vital să fim vizibili în mediul virtual, să facem cunoscute realizările obținute cu mari eforturi timp de 20 de ani. Acum avem mulțumirea de a ocupa locul bine meritat, grație dedicarii, pasiunii si profesionalismului echipei Oblyo pe care o recomand ca partener de incredere.

Hai să discutăm despre cum putem crește împreună business-ul tău!

Ce e nou pe blog?
Call Now Button