fbpx
Oblyo Digital Agency - agenția care vorbește pe limba clienților tăi
Cine suntem?
Oblyo Digital Agency este o agenție compusă dintr-o echipă de oameni pentru care pasiunea față de mediul digital s-a transformat în raison d’etre și stil de viață. Suntem la curent cu tot ce înseamnă internet, iar acest lucru reiese din rezultatele muncii noastre.
De când am lansat Oblyo și până în prezent numărul clienților satisfăcuți de serviciile oferite ne recomandă ca experți în domeniul publicității online și acest adevăr ne motivează să dăm tot ce putem pentru a ne depăși limitele și în continuare.

Ioniță Cristian

Digital Media Planner / Buyer

Ioniță Maria

Managing Partner

Ishikawa Constantin

Senior Content Writer

Irina-Cristina Ţenu

Senior Content Writer

Calin Narcis

Fotograf

Andrei Dede

Videograf

Alexandra Măcean

Voice Over Artist

Amelia Manoloiu

Frontend Engineer

Edmond Manoloiu

Software Engineer

Manole Nistor

Graphic Designer
Care este misiunea noastră?
Mai mult decât orice, misiunea noastră este de a crea valoare. Nu suntem interesați doar de rezultatele pe termen scurt care fac vâlvă pe moment și apoi se pierd în neant ca și cum nu au existat vreodată.
Noi vrem să clădim pentru clienții noștri branduri puternice, cu un cuvânt de spus în domeniul lor de activitate și pe care consumatorii le recunosc, respectă și aleg dintr-o mie de alte branduri similare.
Care sunt valorile noastre?
#1 Veșnica autoperfecționare
Suntem conștienți că universul internetului s-a schimbat odată cu utilizatorii săi și ne-am adaptat mai repede ca oricine la schimbare. Dacă până nu de mult în domeniul optimizării online articolele generaliste, scrise pentru o piață cât mai largă erau cele pe care se sprijinea publicitatea, noi suntem printre primii care și-au dat seama că în ziua de astăzi nicio propoziție nu are valoare dacă nu este scrisă exact pe sufletul cititorului.
Există și domenii în care o abordare învechită poate fi considerată retro și să primească oarecare credit. Dar acest principiu nu se aplică și când vine vorba de internet. De aceea, suntem cu ochii în patru pentru a descoperi subtilitățile și a ne adapta tendințelor înainte ca acestea să devină o modă.
#2 Sinceritatea față de clienți
Suntem deschiși și sinceri față de oricine ne cere serviciile. Nu ne eschivăm de la muncă, dar nici nu promitem marea cu sarea atunci când nu este posibil. Spunem de la început oricărui client tot ce putem face pentru el, îi oferim consultanță, iar dacă este cazul, îl îndrumăm pe direcția corectă atunci când obiectivul său este nerealist.

 

Nu credem în avantajul tăinuirii celor mai bune tehnici SEO și scoatem toți aşii din mânecă de la prima întâlnire. Suntem convinși că un client ne devine fidel doar când i-am oferit tot ce-i mai bun și nu servim rezultate cu lingurița.
#3 Acceptarea realității
Suntem recunoscători pentru fiecare client care ne solicită un serviciu și conștientizăm faptul că singurul motiv pentru care am reușit să ajungem în acest punct este încrederea pe care dumneavoastră ne-ați acordat-o. De aceea, încercăm de fiecare dată să facem ceva în plus pentru clienții noștri și să le oferim servicii mai valoroase decât ne-au solicitat.
În campaniile online de exemplu, dacă observăm că obiectivele inițiale sunt greu de atins și se cere adoptarea unei noi strategii, ne mobilizăm înainte de finalul campaniei și facem tot ce ne stă în putință pentru obținerea celor mai bune rezultate.
#4 Împărtășirea cunoștințelor
Se poate observa și din conținutul acestui site faptul că pentru noi comunicarea este un element esențial pentru dobândirea succesului. Deși am putea, nu ne ascundem în spatele clienților noștri distribuind pe rețelele sociale doar rezultatul serviciilor noastre prestate pentru ei.

 

Vrem să se vadă că ne pasă și de site-ul agenției și de aceea scriem în mod regulat despre cele mai fierbinți subiecte din domeniul SEO și împărtășim cunoștințele noastre cu orice persoană interesată de acest subiect.
#5 Promovarea răbdarii
Cu toate că suntem cât se poate de proactivi în desfășurarea campaniilor SEO, nu mizăm pe scurtături și practici neconcurențiale. Un lucru făcut cu migală este un lucru făcut bine și de aceea ne încurajăm clienții să aibă răbdare pentru a se bucura de rezultate pe termen lung.

 

Nu apelăm decât strict la practici de white hat SEO și o facem cu responsabilitate. Unul din lucrurile cu care ne mândrim este originalitatea și creativitatea articolelor noastre. Avem experiență în redactare, iar informațiile de specialitate ce caracterizează domeniul fiecărui nou client în parte le punem cap la cap în urma mai multor ore de studiu. Nu scriem niciodată doar de dragul de a scrie și pentru fiecare articol în parte luăm în calcul atât regulile SEO cât și valoarea informațională a textului.
Call Now Button