Care sunt activităţile Oblyo.ro ?
 • servicii SEO
 • servicii SEM
 • promovare online
 • consultanta

 Cu ce te putem ajuta mai exact? Iata cateva dintre lucrurile pe care le putem face pentru tine:

 
 • Iti cream un site, un blog sau un magazin online
 • Ne ocupam de optimizarea generala a site-ului.
 • Facem marketing prin email- cream o baza de date cu emailuri ale persoane interesate de informatii de pe site-ul tau si trimitem periodic newslettere.
 • Oferim consultanta permanenta cu privire la strategia de monetizare a site-ului, in vederea alegerii celei mai profitabile alternative
 • Realizam si urmarim campaniile de reclama platita pe Google Adwords si Facebook
 • Cream si publicam articole despre afacerea ta pe siteuri mari si bloguri, pentru ca oferta ta sa fie cunoscuta de un numar cat mai mare de oameni
 • Facem promovare pe social media: cream pagini, publicam postari noi si administram contul de Twitter, Pinterest, Facebook, Google+, Linkedin, etc.
 • Implementam un program de afiliere pe site cu scopul de a face oferta ta cunoscuta la cat mai multi oameni
 • Concepem o strategie de vanzare cat mai bine pusa la punct, pentru a atrage cat ma multi clienti noi, si pentru a-i fideliza pe cei existenti
 
Dupa cum poti observa, prin tot ceea ce facem pentru tine, te ajutam sa-ti creezi si sa-ti dezvolti afacerea pe internet. Si asta nu e tot. Iti oferim consultanta, pentru ca tu sa stabilesti si sa implementezi strategia pe care urmeaza o punem la punct impreuna. Daca nu vrei sa te ocupi de implementare, fiindca iti doresti ca profesionistii sa se ocupe de ea, atunci noi ne vom ocupa de ea. Tu nu va trebui decat sa te bucuri de cele mai bune rezultate intr-un timp foarte scurt.
 
Asadar, mediteaza la ceea ce ti-am spus! Dupa ce ai luat o decizie in acest sens, contacteaza-ne pentru a te ajuta sa-ti dezvolti afacerea ta online. Ne poti trimite email in care sa ne spui ceea ce-ti doresti completand formularul de mai jos. Noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Suntem vocea clienților noștri – construim experiențe digitale de brand pentru consumatori și identificăm cele mai eficiente canale de comunicare cu aceștia.

Suntem partenerii clienților noștri – gestionăm prezența acestora în mediul digital, prin intermediul unui mix de marketing adaptabil unui spectru larg de nevoi de business: lansări de produs, repoziționări de brand, campanii social media, optimizare conținut. 

Suntem Oblyo – o agenție de marketing digital cu experiență extensivă în planificarea, implementarea și monitorizarea inițativelor de content marketing și optimizare de conținut. 

Ai o afacere? Vrei sa ti-o dezvolti in mediul online? Inseamna ca ai nevoie de ajutorul nostru. De ce? Fiiindca indiferent de cat de mare este afacerea ta  si de experienta pe care o ai in mediul online, noi te putem indruma, astfel incat sa-ti promovezi si sa-ti dezvolti cat mai bine afacerea pe internet.

Am ajuns să lucrez cu Oblyo Digital Agency printr-o recomandare a unui prieten. Le-am propus să ne întâlnim, să înțeleg mai multe lucruri referitoare la campania propusă de ei. Au fost foarte deschisi de la început și mai ales sinceri si realiști (calitate mai rar întâlnită un online marketing). In plus, se vede că sunt foarte pasionați de ceea ce fac și chiar au dat totul pentru campania mea. Îi recomand tuturor celor care au un proiect fie la început sau chiar consacrat. Sunt doar avantaje și chiar funcționează!

Adrian Anea

Adrian AneaWeb Developer - Aria Homes

Apreciez foarte mult colaborarea cu Oblyo Digital Agency. Imi place implicarea lor in tot ceea ce fac, lipsa de prejudecati, si rabdarea cu care explica de fiecare data care sunt actiunile pe care le fac si ce asteapta in urma acestor actiuni.

Apreciez si modul temperat in care transmit asteptarile lor, ceea ce face ca reusitele sa fie savurate cu si mai mare satisfactie!

Ii recomand cu incredere!

 Paula Besleaga

Paula Besleaga Director general - Anion Care SRL

Cu entuziasm si promptitudine, Oblyo Digital Agency este echipa datorita careia un vis tare drag mie a prins realitate, site-ul de dezvoltare personala pentru femei Chic-Elite. Stau fara povara grijilor legate de solutiile tehnice necesare pentru site, pentru ca stiu ca am alaturi un partener pe care ma pot baza! Este motivul pentru care am apelat la Oblyo si pentru alte proiecte online.

 Daniela Tudor

Daniela Tudor Consultant media & Comunicare

Am colaborat la 3 campanii cu echipa Oblyo Digital Agency iar rezultatul a fost unul de succes. Pe parcursul desfasurarii campaniilor au dat dovada de multa seriozitate si profesionalism. Experienta cu aceasta echipa a fost foarte frumoasa. Recomand cu incredere serviciile acestei agentii.

Gabriel Munteanu

Gabriel MunteanuDirector general - Compania DDD

Avem deja 2 ani de cand lucram impreuna si recomand cu drag aceasta echipa de oameni seriosi , prompti si cu multe idei si recomandari in optimizarea mediului online.

Anca Franche

Anca FrancheDirector Vanzari - Playboy Romania

Despre Tine

 

Verificare

 
 

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?