fbpx

Local SEO – instrumentul eficient pentru a-ți promova targetat afacerea ta locală
Milioane de utilizatori folosesc zilnic motoarele de căutare pentru a obține informații despre produsele și serviciile disponibile în zona lor de activitate.

Fie că vor cel mai bun restaurant din zona în care se află, fie că au nevoie de servicii diverse, clienții au tendința de a căuta mai întâi pe Internet informații despre posibilele locații aflate în proximitatea lor pentru a-și îndeplini nevoile.

De aceea, Local SEO a devenit un instrument care nu trebuie să lipsească din strategia ta de digital, mai ales dacă ai un business cu un punct fizic de lucru.

Fie că deții un cabinet stomatologic, o cofetărie, un magazin de haine, o sală de fitness, un salon de înfrumusețare sau un service auto, Oblyo Digital Agency îți pune la dispoziție posibilitatea de a implementa tactica potrivită pentru a atrage noi clienți și pentru a-ți crește exponențial șansele ca aceștia să te viziteze și pentru a-ți devansa concurența: servicii de Local SEO.

Serviciile de Local SEO sunt mult mai eficiente decât orice altă metodă tradițională de a face cunoscută o afacere în aria geografică în care aceasta este prezentă. Pliantele, afișele, broșurile distribuite pe stradă sau în cutiile poștale au un randament mult mai scăzut decât folosirea serviciului de Local SEO.

Cu Local SEO nu numai că ajungi mai repede la clienții tăi, dar vei obține și o poziționare superioară în căutările locale din Google, în directoarele de afaceri de genul Pagini Aurii, în Google My Business listing, în hărțile online și pe rețelele de socializare.

Local SEO ajută o afacere locală să își facă cunoscute produsele sau serviciile în piața locală – o anumită regiune, un anumit județ, oraș sau cartier, fiind un instrument de marketing digital pentru o promovare extrem de țintită.

Dacă nu ești încă convins că și tu ai nevoie de Local SEO, îți prezentăm câteva statistici oficiale realizate de BrightLocal, conform cărora tot mai mulți utilizatori de internet folosesc motoarele de căutare pentru a obține informații despre afacerilor locale:

-96% dintre cei care dețin și folosesc un PC efectuează căutări locale

-46% din toate căutările Google sunt locale

-64% dintre clienții locali folosesc motoarele de căutare și directoarele ca modalitate principală de a găsi afaceri locale

-50% dintre utilizatorii de telefonie mobilă locală caută informații despre companie (cum ar fi adresa sau numărul de telefon al unei companii)

– 78% dintre căutările locale pe dispozitive mobile au ca rezultat o achiziție offline

Bogdan Mircea photo

Bogdan Mircea

Lenda.ro
Suntem clienți ai agenției Oblyo încă de la debutul în online. Beneficiem de servicii SEO personalizate cu articole și advertoriale de calitate, optimizare, monitorizare reală, suport tehnic și asistență într-un mod implicat și foarte uman. Nu avem decât de câștigat!
Alexandru Balan photo

Alexandru Balan

Dotro.ro
Oamenii care lucrează efectiv în cadrul agenției nu se dezmint de sloganul acesteia, ”Suntem vocea clienților noștri”. Echipa Oblyo Digital Agency creează cu adevărat vizibilitate și credibilitate în mediul online pentru brandurile clienților pentru care lucrează.
Daniel Vastea  photo

Daniel Vastea

Savage-Studio.ro
Niciodată nu mi-am imaginat ce influență poate avea pentru imaginea brandului meu o campanie SEO și Google Ads făcută ca la carte. Dar colaborarea cu Oblyo Digital Agency mi-a demonstrat faptul că puterea de dezvoltare a unei companii nu are limite și ca antreprenor este bine să țintești mereu către stele!
Încă mai ai întrebări despre cum poate ajuta Local SEO la promovarea și vizibilitatea afacerii tale locale?
Call Now Button