fbpx

Advertoriale

Parteneri Strategici

Ce sunt advertorialele si cum iti vor ajuta afacerea?

Privita ca un instrument de marketing, campania de advertoriale aduce avantaje foarte greu de ignorat intr-un mediu de afaceri in continua tranzitie. Campaniile de advertoriale sunt orientate catre interactiunea cu categoriile specifice de consumatori prin intermediul formatorilor de opinie. Campaniile de care veti beneficia duc conceptele de „Buzz”, „Word of Mouth” si „Prezenta Social” la adevarata lor capacitate de propagare in social media. Iata doar cateva beneficii pe care le puteti lua in considerare in urma unei campanii pe  Publyo.ro

 

Campania se realizeaza prin intermediul unei retele de lideri si formatori de opinie ai grupurilor tinta de consumatori carora se adreseaza produsul sau serviciul.

Optimizare SEO (Google)

Motoarele de cautare vor indexa articolele care fac referire la produs si vor creste relevanta acestuia in afisari.

Pret redus, eficienta maxima

Campania desfasurata poate fi directionata catre publicul interesat de produsele sau serviciile pe care le promovam.

 

Puteti alege articole doar pe blogurile / site-urile din categoria specifica produsului pe care il promovati.

 

Descoperă acum libertatea de a-ți crea propriile advertoriale cu ușurință și eficiență prin sistemul nostru inovator de self-service de pe Publyo.ro.

 

Acesta este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experiență fluidă și intuitivă, permițându-ți să alegi, să personalizezi și să plasezi advertorialele tale exact așa cum îți dorești.

 

Cu doar câteva clicuri, poți selecta formatul dorit, să îți redactezi conținutul și să îl optimizezi pentru a atinge audiența țintă. Totul se realizează rapid și eficient, fără a fi nevoie de intervenția unei echipe de specialiști, economisindu-ți timp prețios și resurse.

Publyo.ro îți oferă controlul complet asupra campaniilor tale de publicitate.

Fie că ești la început de drum sau ai o afacere bine stabilită, platforma noastră este perfect adaptată nevoilor tale.

 

Prin sistemul nostru de self-service, ai acces la o gamă variată de opțiuni și funcționalități, care îți permit să monitorizezi și să ajustezi campaniile în timp real.

Astfel, poți asigura că mesajul tău ajunge exact unde trebuie, într-un mod cât mai eficient și impactant. Înregistrează-te acum pe Publyo.ro și ia frâiele succesului tău în lumea digitală!

Ce sunt advertorialele?

Pentru a înțelege mai ușor conceptul de advertorial ne vom baza pe puterea unei formule. Advertorial este un cuvânt din limba engleză format din cuvintele advertisement - Reclamă și editorial content, conținut editorial. Cu alte cuvinte: Advertisement + Editorial Content = Advertorial. Aceasta este rețeta universală după care trebuie scris un advertorial, iar proporțiile în care se folosesc cele două ingrediente sunt de 30, respectiv 70%. De exemplu, pentru ca un advertorial de 1000 de cuvinte să aibă potențial, este nevoie ca 700 din cele 1000 de cuvinte să reprezinte un conținut original, nou și extraordinar, care să stimuleze cititorii și restul de 300 să facă reclamă companiei sau produsului pentru care a fost solicitat.

Care este diferența dintre un advertorial și alte tipuri de articole?

Dacă ne-am făcut o idee despre cum ar trebui să arate un advertorial, hai să vorbim puțin și despre modul în care el se diferențiază de alte tipuri de articole. “Articol” este un cuvânt folosit cu sens larg pentru a denumi orice tip de text prezent într-o publicație. Atât știrile, cât și postările de pe bloguri, comunicatele de presă, editorialele sau advertorialele se numesc articole, iar caracteristicile fiecărui tip de articol în parte sunt următoarele.

Ce beneficii aduce un advertorial?

Advertorialele sunt articole care oferă beneficii atât celui care le solicită, cât și cititorului sau publicației în care sunt postate. Scrise cum trebuie, advertorialele se bucură de multă apreciere din partea cititorului, iar la sfârșitul zilei acesta este și scopul principal al unei publicații. În calitate de cititor advertorialele îți oferă informația necesară în legătură cu un anumit produs sau serviciu și te ajută să înțelegi mai bine dacă ai sau nu nevoie de acesta. În plus, cuprind atât de multe sfaturi care nu costă nimic, încât alegerea trecerii la nivelul următor prin investiția în bunul promovat rămâne o alegere pur personală. Mai ține cineva minte formula magică de la începutul acestui podcast? În orice advertorial până la 30% din cuvinte sunt scrise cu scopul de a face reclamă, dar restul de 70% sunt informații prețioase și gratuite de care cititorii se pot bucura fără a face nicio cheltuială.

Call Now Button