Advertoriale
Ce sunt advertorialele si cum iti vor ajuta afacerea?
Privita ca un instrument de marketing, campania de advertoriale aduce avantaje foarte greu de ignorat intr-un mediu de afaceri in continua tranzitie. Campaniile de advertoriale sunt orientate catre interactiunea cu categoriile specifice de consumatori prin intermediul formatorilor de opinie. Campaniile de care veti beneficia duc conceptele de „Buzz”, „Word of Mouth” si „Prezenta Social” la adevarata lor capacitate de propagare in social media. Iata doar cateva beneficii pe care le puteti lua in considerare in urma unei campanii pe  oblyo.ro

Campania se realizeaza prin intermediul unei retele de lideri si formatori de opinie ai grupurilor tinta de consumatori carora se adreseaza produsul sau serviciul.

Optimizare SEO (Google)

Motoarele de cautare vor indexa articolele care fac referire la produs si vor creste relevanta acestuia in afisari.

Pret redus, eficienta maxima

Campania desfasurata poate fi directionata catre publicul interesat de produsele sau serviciile pe care le promovam.

Puteti alege articole doar pe blogurile / site-urile din categoria specifica produsului pe care il promovati.

Cristian Oprea  photo

Cristian Oprea

verycreative.eu
O experienta foarte placuta, colaborarea a decurs rapid si fara probleme. Preturi echilibrate si calitatea serviciilor peste asteptari. Recomand cu mare drag si incredere!
 Alexandru Nache  photo

Alexandru Nache

Amazon Seller & Trainer
Apreciez corectitudinea,transparenta, seriozitatea in livrarea serviciului si capacitatea lor de a spune direct clientului o parere obiectiva asupra subiectelor legate de campaniile de advertoriale. Succes!
Lia Aytaç photo

Lia Aytaç

rafturimetaliceaz.ro
Am ajuns la Oblyo Digital Agency dupa cateva colaborari mai putin reusite cu alte agentii. Au fost deschisi sa inteleaga specificul business-ului meu, am facut un plan de atac impreuna , ne-am apucat de treaba si acum culegem roadele. Fara promisiuni bombastice, cu un time frame realist pt atingerea obiectivelor, dedicare si profesionalism colaboram foarte bine. Comunicarea cu ei e eficienta si in timp real. Ce promit aia livreaza!

Vrei o campanie de Advertoriale SEO?

Servicii Conexe Advertoriale SEO
Call Now Button