Advertoriale
Ce sunt advertorialele si cum iti vor ajuta afacerea?
Privita ca un instrument de marketing, campania de advertoriale aduce avantaje foarte greu de ignorat intr-un mediu de afaceri in continua tranzitie. Campaniile de advertoriale sunt orientate catre interactiunea cu categoriile specifice de consumatori prin intermediul formatorilor de opinie. Campaniile de care veti beneficia duc conceptele de „Buzz”, „Word of Mouth” si „Prezenta Social” la adevarata lor capacitate de propagare in social media. Iata doar cateva beneficii pe care le puteti lua in considerare in urma unei campanii pe  oblyo.ro

Campania se realizeaza prin intermediul unei retele de lideri si formatori de opinie ai grupurilor tinta de consumatori carora se adreseaza produsul sau serviciul.

Optimizare SEO (Google)

Motoarele de cautare vor indexa articolele care fac referire la produs si vor creste relevanta acestuia in afisari.

Pret redus, eficienta maxima

Campania desfasurata poate fi directionata catre publicul interesat de produsele sau serviciile pe care le promovam.

Puteti alege articole doar pe blogurile / site-urile din categoria specifica produsului pe care il promovati.

 Alexandru Nache  photo

Alexandru Nache

Amazon Seller & Trainer
Apreciez corectitudinea,transparenta, seriozitatea in livrarea serviciului si capacitatea lor de a spune direct clientului o parere obiectiva asupra subiectelor legate de campaniile de advertoriale. Succes!
Adrian Anea photo

Adrian Anea

Web Developer - Aria Homes
Am ajuns să lucrez cu Oblyo Digital Agency printr-o recomandare a unui prieten. Le-am propus să ne întâlnim, să înțeleg mai multe lucruri referitoare la campania propusă de ei. Au fost foarte deschisi de la început și mai ales sinceri si realiști (calitate mai rar întâlnită în online marketing).

Vrei o campanie de Advertoriale SEO?

Servicii Conexe Advertoriale SEO
Ce e nou pe blog?
Call Now Button