fbpx
Servicii de Branding Personal şi Managementul Reputației Online
Rezultatele negative din Google te pot arunca într-o criză de imagine. Nu sta cu mȃinile în sȃn!

 

În prezent, înainte de a lua orice decizie comercială, oamenii caută pe Internet informaţii şi referinţe legate de brandul/numele companiei/serviciile/produsele/profesioniştii pe care doresc să-i contracteze.

Astfel, rezultatele de pe prima pagină a motorului de căutare Google sunt esenţiale. De aceea, nu îţi poţi permite ca aici să pară rezultate negative. Ele îţi pot periclita imaginea şi alunga clienţii/partenerii/colaboratorii.

Un rezultat negativ are şanse mari să capteze interesul şi astfel Google să-l poziţioneze cȃt mai sus în rezultatele căutărilor relaţionate cu brandul tău. Nicidecum să nu ai senzaţia că vor dispărea singure… Aşa că tu nu îţi poţi permite să stai cu mȃinile în sȃn, corect?

Acţionează acum! Controlează-ţi reputaţia în mediul online!

În primul rȃnd, trebuie ca rezultatele negative să fie eliminate din prima/primele pagini ale rezultatelor afişate de Google în urma căutărilor după cuvinte cheie relaţionate cu brandul tău.

Analizăm şi evaluăm situaţia şi gradul în care aceasta a afectat brandul (în funcţie de numărul rezultatelor negative, importanţa site-urilor pe care acestea apar, dar şi volumul căutărilor) pentru a elabora un plan în baza căruia aceste rezultate vor fi depoziţionate din Google.

Conţinut de calitate

În acelaşi timp, iniţiem o campanie de creare de conţinut de calitate, în conformitate cu valorile, viziunea şi misiunea brandului, optimizat pe cuvintele cheie cu probleme şi care va fi plasat pe site-uri importante, cu autoritate.

Promovarea noului conţinut

Ideea este ca rezultatele căutărilor să ofere acest conţinut nou, relevant pentru brand, în locul rezultatelor negative. De aceea, acesta trebuie, la rȃndul său, corect optimizat.

Aceşti trei paşi îţi oferă posibilitatea de a-ţi controla reputatia brandului în mediul on-line.

Motive pentru a lucra cu noi

experienţa în crearea de conţinut de calitate şi plasarea strategică a acestuia pe site-uri credibile, cu autoritate (parteneriatele exclusive cu cei mai importanţi publisheri);

rezultate foarte bune în eliminarea de conţinut negativ din Google;

cunoaşterea aprofundată a algoritmilor Google şi actualizarea continuă a informaţiilor în legătura cu schimbările acestora;

succes în plasarea în prima pagină Google a diferitelor branduri / companii.

Sebastian Carstoiu photo

Sebastian Carstoiu

Country manager - PENOSIL SRL
Recomand agentia Oblyo Digital pentru gestionarea abila si transparenta a Google Adwords si tot ce tine de SEO. Echipa isi doreste sa livreze rezultate pentru clientul lor ca si cum ar fi propriul proiect, fiind foarte disponibili si flexibili.
Adrian Anea photo

Adrian Anea

Web Developer - Aria Homes
Am ajuns să lucrez cu Oblyo Digital Agency printr-o recomandare a unui prieten. Le-am propus să ne întâlnim, să înțeleg mai multe lucruri referitoare la campania propusă de ei. Au fost foarte deschisi de la început și mai ales sinceri si realiști (calitate mai rar întâlnită un online marketing). In plus, se vede că sunt foarte pasionați de ceea ce fac și chiar au dat totul pentru campania mea. Îi recomand tuturor celor care au un proiect fie la început sau chiar consacrat. Sunt doar avantaje și chiar funcționează!
Adrian Paraicu photo

Adrian Paraicu

Director - Euramis Consulting
In scurt timp de la începutul colaborarii noastre cu Oblyo, rezultatele au început să se vadă, într-un domeniu important pentru orice companie : cel al SEO si al promovării online, în general. Pentru noi a fost vital să fim vizibili în mediul virtual, să facem cunoscute realizările obținute cu mari eforturi timp de 20 de ani. Acum avem mulțumirea de a ocupa locul bine meritat, grație dedicarii, pasiunii si profesionalismului echipei Oblyo pe care o recomand ca partener de incredere.
Gabriel Munteanu photo

Gabriel Munteanu

Director General - Comania DDD
Am colaborat la 3 campanii cu echipa Oblyo Digital Agency iar rezultatul a fost unul de succes. Pe parcursul desfasurarii campaniilor au dat dovada de multa seriozitate si profesionalism. Experienta cu aceasta echipa a fost foarte frumoasa. Recomand cu incredere serviciile acestei agentii.

Acţionează acum! Controlează-ţi reputaţia în mediul online!

Call Now Button