fbpx
Video marketing

Ai încercat diferite metode de promovare a afacerii tale, dar nimic nu pare să atragă atenția potențialilor tăi clienți? Ce ar fi să dai o șansă video marketing-ului?

Prin mixul său de sunet și imagini, video marketing-ul poate fi soluția ideală pentru ca business-ul tău să atingă următorul nivel!

Testează serviciile Oblyo de promovare prin video marketing și descoperă adevăratul potențial al instrumentelor de promovare personalizate și originale!

 

De ce să te promovezi prin video marketing?

Scopul unui material video este acela de a transmite mesajul unei companii într-un mod rapid și atractiv. Orice antreprenor poate profita la maxim de video marketing! Dar de acest lucru erau conștienți și cei care s-au apucat de business cu mult înaintea noastră… Ceea ce s-a schimbat între timp însă, este faptul că videoclipurile au devenit atât de importante încât nici nu se mai poate vorbi despre platforme sociale fără ele! De aceea, video marketing-ul nu ar trebui să constituie doar un simplu element din strategia ta de marketing, ci să se transforme în piesa centrală a acestuia!

Fără videoclipuri, în ziua de azi, când indiferent de afacere majoritatea potențialilor clienți își petrec timpul online pe platforme sociale precum Facebook, Instagram sau TikTok, ai mult de pierdut dacă nu ai nici măcar un videoclip profesional prin care să te promovezi.

Ca să fie eficient și să meargă direct la inima celor din audiență, un videoclip trebuie să pună în valoare toate punctele forte ale produselor sau servicilor tale. Prezentarea lor din punct de vedere al funcționalității, dar și a principalelor caracteristici prin care se evidențiază te pot aduce exact acolo unde trebuie să țintești mereu: la un pas înaintea concurenței.

Cum se pot utiliza materialele video promoționale?

Odată realizat, un videoclip poate fi folosit pe mai multe canale diferite. În primul rând el va fi postat pe YouTube și în funcție de durata și formatul lui, se mai poate utiliza pe rețelele sociale, pentru promovarea prin Google Ads și chiar în bannerele de pe site-uri media și bloguri.

Astfel, el poate genera lead-uri sau poate plasa cookie-uri de urmărire a comportamentului spectatorilor dacă se setează corect campania de publicitate din care acesta face parte.

De ce să apelezi la Oblyo pentru servicii de video marketing?

Video marketing-ul este eficient pentru orice tip de business! Fie că vorbim de o florărie, o benzinărie, un magazin fizic sau online, un organizator de nunți, un fotograf, un cântăreț, o sală de sport, o cofetărie sau orice alt tip de business, prin video marketing se poate ajunge mai simplu și mai rapid la audiența dorită.

Și cum nicio altă agenție de publicitate nu cunoaște mai bine limba clienților tăi, Oblyo este echipa de profesioniști la care trebuie să apelezi pentru a ajunge exact acolo unde îți dorești!

Mai mult, pentru că videoclipurile nu sunt singurul lucru la care ne pricepem, pe baza unei analize detaliate a companiei tale și obiectivelor pe care dorești să le atingi, îți putem propune promovarea printr-un mix de unelte de marketing ca de exemplu:

Spune-ne cum îți vezi afacerea peste unul, doi, cinci sau zece ani și noi te putem ajuta să-ți îndeplinești visul. Ce mai aștepți? Schimbarea începe odată cu tine! Dacă nu iei o atitudine ACUM, la un moment dat cu siguranță o va face concurentul tău!

Call Now Button