Clientii reprezinta pentru noi cea mai buna recomandare!

Experienţa, profesionalismul şi orientarea către nevoile clienţilor ne recomandă ca partener de
  • încredere
  • succes

Recomand agentia Oblyo Digital pentru gestionarea abila si transparenta a Google Adwords si tot ce tine de SEO. Echipa isi doreste sa livreze rezultate pentru clientul lor ca si cum ar fi propriul proiect, fiind foarte disponibili si flexibili.

Sebastian Carstoiu

Sebastian CarstoiuCountry manager - PENOSIL SRL

In scurt timp de la începutul colaborarii noastre cu Oblyo, rezultatele au început să se vadă,  într-un domeniu important pentru orice companie : cel al SEO si al promovării online,  în general.  Pentru noi a fost vital să fim vizibili în mediul virtual,  să facem cunoscute realizările obținute cu mari eforturi timp de 20 de ani. Acum avem mulțumirea de a ocupa locul bine meritat, grație dedicarii, pasiunii si profesionalismului echipei Oblyo pe care o recomand ca partener de incredere.

Adrian Paraicu

Adrian Paraicu Director - Euramis Consulting

Ma declar foarte multumit de serviciile oferite de Oblyo Digital Agency, promptitudinea si seriozitatea sunt cuvintele cheie ce descriu activitea companiei.

Robert Uncheasu

Robert UncheasuPilaroexpert SRL

Apreciez in mod special punctualitatea si proactivitatea de care beneficiez in colaborarea cu Oblyo. Totodata, disponibilitatea in a gasi cele mai bune solutii si implicarea inclusiv in aspecte ce nu fac obiectul contractului propriu-zis, ma determina sa recomand aceasta agentie ca fiind una de incredere, orientata intru totul spre relatia cu clientul si spre atingerea obiectivelor propuse.

INTELBET IN RO SRL

INTELBET IN RO SRLCEO - INTELBET IN RO SRL

A fost o experienta frumoasa. Consilierea oferita a fost exhaustiva, depasind cu mult cadrul contractual. Am sa aplez cu certitudine, din nou, la serviciile oferite de Oblyo Digital Agency.

Am ajuns să lucrez cu Oblyo Digital Agency printr-o recomandare a unui prieten. Le-am propus să ne întâlnim, să înțeleg mai multe lucruri referitoare la campania propusă de ei. Au fost foarte deschisi de la început și mai ales sinceri si realiști (calitate mai rar întâlnită un online marketing). In plus, se vede că sunt foarte pasionați de ceea ce fac și chiar au dat totul pentru campania mea. Îi recomand tuturor celor care au un proiect fie la început sau chiar consacrat. Sunt doar avantaje și chiar funcționează!

Adrian Anea

Adrian AneaWeb Developer - Aria Homes

Am fost placut impresionat de preocuparea celor de la Oblyo Digital Agency pentru detalii. Nu lasa nimic la voia intamplarii si sunt inovativi in modul de abordare a oricarui proiect, propunand solutii. Colaborarea a fost excelenta. Recomand pentru seriozitate si profesionalism. Un plus pentru fondator, o persoana extrem de receptiva, un bun profesionist, care pune pasiune in ceea ce face.

 Visoiu Lilian Catalin

Visoiu Lilian Catalin CABINET PROPRIETATE INDUSTRIALĂ

Apreciez foarte mult colaborarea cu Oblyo Digital Agency. Imi place implicarea lor in tot ceea ce fac, lipsa de prejudecati, si rabdarea cu care explica de fiecare data care sunt actiunile pe care le fac si ce asteapta in urma acestor actiuni.

Apreciez si modul temperat in care transmit asteptarile lor, ceea ce face ca reusitele sa fie savurate cu si mai mare satisfactie!

Ii recomand cu incredere!

Paula Besleaga

Paula BesleagaDirector general - Anion Care SRL

Colaborarea cu echipa Oblyo a fost una extraordinar de prietenoasa si toata lumea a dat dovada de profesionalism. Cu siguranta voi mai face campanii cu ei si pe viitor. Ii recomand cu caldura!

Silviu Dragos

Silviu DragosDirector General - Biosud SRL

Proactivitate, promptitudine si orientare catre gasirea celor mai bune solutii sunt cele trei ingrediente pe care le-am apreciat in primul rand in colaborarea cu Cristian Ionita, pentru crearea site-ului hotelului de animale de companie www.hellopet.ro.

Dana Tudor

Dana TudorCONSULTANT COMUNICARE & BRAND AMBASSADOR - PetNanny SRL

Tact, perseverenta, seriozitate, profesionalism, promptitudine… sunt doar cateva cuvinte-cheie ce demonstreaza ca intr-adevar Cristian Ionita se implica intru totul in ceea ce isi propune a fi realizat. Reuseste, cu o abilitate deosebita si cu eficienta comunicarii sa creeze ceva ce sa se plieze in functie de caracterul si personalitatea clientului. Eu sunt foarte multumita de serviciile lui, in final am primit mai mult decat mi-as fi putut imagina. Recomand!

Irina BBota

Irina BBotaBlogger - Irina-Bbota.ro

Îl recomand cu mare încredere pe Cristian Ioniță, colaborarea cu el mi-a adus numai satisfacții, îi apreciez promptitudinea, profesionalismul și pasiunea cu care lucrează. La fel, i-am admirat deschiderea și răbdarea cu care a ascultat doleanțele mele și rezolvarea lor în timp scurt.

Fabiola Ion

Fabiola IonBlogger - Dinviatacanpiata.ro

Recomand cu incredere.. Sfaturi, sinceritate, flexibilitate. Toate calitatile necesare unui partener de afaceri.. Deja am recomandat si voi colabora din nou!

 Ionut Badea

Ionut BadeaSEO Expert - Bucuresti365.ro

Imi place sa vad ca exista comunicare si transparenta in orice colaborare ma implic, iar de la Oblyo am primit exact ce mi-am dorit.

Sebastian Antonio

Sebastian Antonio CEO - odat.ro

Ce am apreciat cel mai mult (și din punctul meu de vedere, acesta constituie unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de orice tip de servicii) la Oblyo.ro a fost punctualitatea. Nu au depășit deadline-ul, fiind prompti în ceea ce privește livrarea serviciului.

Florian Buzatu

Florian BuzatuCEO - Services Consulting SRL

Recomand cu cu incredere Oblyo Digital Agency nu doar pentru serviciile de promovare pe internet, ci si ca partener de business in a naviga apele tumultoase ale online-ului. Deja am recomandat si voi colabora din nou!

Claudiu Cadar

Claudiu CadarAdministrator - CLAUS WEB srl

O colaborare perfecta. Cand ma gandesc la Oblyo imi vin in minte urmatoarele cuvinte: profesionalism, punctualitate, calitate, creativitate, sfaturi bune.
Am avut numai de castigat din aceasta colaborare si cu siguranta voi mai apela in viitor la serviciil acestora.
Nu pot spune decat: Multumesc Oblyo

Matei Ioan

Matei Ioan CEO - BEZDED WEBWEST SRL

Cel mai mult in aceasta colaborare am apreciat comunicarea deschisa si adaptarea lor la cerintele mele. Am dezvoltat impreuna un concurs care a avut un real succes si de care sunt foarte multumit. Au fost mai multi participanti decat ma asteptam si la final a fost destul de greu sa aleg din toate articolele doar 3 care sa primeasca premii.

Bela Ionut

Bela IonutDirector de magazin online - Bela Shop

Am apelat de multe ori la serviciile celor de la Oblyo si de fiecare data rezultatele au fost peste asteptarile mele. Cel mai mult apreciez faptul ca echipa Oblyo face totul cu pasiune si serviciile de care am avut nevoie au fost livrate la timp de fiecare data.

Sergiu Nicolae

Sergiu NicolaeCEO - - Cromedia Nicolas SRL-D

Site-ul nostru este cel mai performant și cel mai profesional dintre toate site-urile SES-urilor cu care am intrat în contact. 

Multumesc Oblyo.ro

Ovidiu Damian

Ovidiu DamianManager SES Pet Nanny Srl

Recomand cu drag pe Cristian de la Oblyo.ro nu doar ca servicii de promovare pe internet, ci si ca partener de business in a naviga apele tumultoase ale online-ului in 2015, 2016 si cand o mai fii in viitor.

Michael Neatu

Michael NeatuArhitect - Freehand Architecture

Am colaborat la 3 campanii cu echipa Oblyo Digital Agency iar rezultatul a fost unul de succes. Pe parcursul desfasurarii campaniilor au dat dovada de multa seriozitate si profesionalism. Experienta cu aceasta echipa a fost foarte frumoasa. Recomand cu incredere serviciile acestei agentii.

Gabriel Munteanu

Gabriel MunteanuDirector General - Compania DDD

Avem deja 2 ani de cand lucram impreuna si recomand cu drag aceasta echipa de oameni seriosi , prompti si cu multe idei si recomandari in optimizarea mediului online.

Anca Franche

Anca FrancheDirector Vanzari - Playboy Romania

 

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?