fbpx
Cine este AgentiaDeCasting.ro ?

Bun venit pe AgentiaDeCasting.ro, unde castingul  este la el acasa, iar prioritatea o reprezinta multumirea clientului si a actorilor sau figuratiei deopotriva.

 

Cine suntem noi? Cel mai reusit mix de casting pe care l-ai putea gasi. Nu suntem o simpla echipa, ci un amestec de calitati ce vor fi valorificate in interesul oricarui client care apeleaza la serviciile noastre. Avem experienta in domeniul castingului mostenita de la CV Entertainment; avem profesionalismul, creativitatea si spiritul de echipa cu care a intrat in aceasta colaborare Hello Entertainment si avem baza de date, logistica, dorinta de evolutie si prospetimea aduse de Enjoy Casting. Rezultatul este unul tentant: nu ai una, nici doua, ci trei agentii de casting care vor lucra pentru tine!

 

Vrei mai mult? Nicio problema pentru noi! Anul 2012 a adus in prim plan o noua strategie si astfel, pe langa echipa pregatita sa sustina orice proiect, am pus bazele unei alte echipe care se ocupa non stop de inoirea bazei de date astfel incat tot timpul la noi veti gasi orice tip de persoane si personaje: bebelusi, copii, tineri, varsta a doua, varsta a treia si, de ce nu, chiar si pe MOS CRACIUN; veti gasi figuratie simpla, speciala, actori, cascadori, animatori, modele, mascote, cheliosi, barbosi, rapperi, rockeri, punkeri, cantareti de muzica populara, tenori, trubaduri, animale, locatii, masini, biciclete, trotinete, role, bucatari, gurmanzi, negri, asiatici, romani, dar cred ca si un scotian! Doamnelor si domnilor, un adevarat HYPERMARKET de TIPOLOGII!

 

Si ce este cel mai important?! Totul la un pret avantajos, pentru ca noi nu calculam profitul in monede, ci in CLIENTI!
 
De ce sa ne alegeti pe noi?

Inca de la inceput, avem aceeasi filozofie bazata pe patru principii fundamentale:

 

RESPECT

Pretuim oamenii din echipa noastra, precum si drepturile lor. Pretuim fiecare om care ne calca pragul si care a fost sub lumina reflectoarelor noastre. Pretuim calitatea umana si, in jocul acesta, primim intotdeauna ceea ce daruim: respect.

 

CORECTITUDINE

Un ceas respectabil are si un certificat de garantie. Mecanismul nostru este uns, inainte de toate, cu ceea ce se numeste simplu: corectitudine – fata de oameni, fata de proiectele pe care le preluam si, mai ales, fata de noi insine.

 

RIGOARE

Am invatat sa trecem peste tentatia de a iubi mai mult carcasa orologiului, decat sanatatea mecanismului sau. Nu cunoastem abordari superficiale, pentru ca suntem construiti pentru a vedea, cerceta si solutiona orice dilema, sapand in profunzime.

 

OPERATIVITATE

Rapiditatea cu care raspundem nu este un fapt extraordinar. Pur si simplu asa suntem noi: rezolvam probleme atunci cand credeti ca s-au epuizat solutiile.

 
Argumente Contra

 • Suntem o echipa unita deci avem defecte comune:
 • Dezordonati in viata particulara pentru ca punem munca pe primul loc;
 • Necredinciosi pentru ca muncim si in zilele de sarbatoare daca avem proiecte;
 • Lipsiti de fairplay fata de concurentii amatori;
 • Lipsiti de experienta in procesul de a GAFA in defavoarea clientului;
 • Nepoliticosi pentru ca nu spunem PA niciunui proiect;
 • Si ar mai fi cateva dar se spune ca lauda de sine…
Cerințe client:

 • Să creștem numărul de interacțiuni cu marca;
 • Să creem mai multe asocieri pozitive cu marca;
 • Să sporim gradul de fidelitate față de marcă, prin crearea de legături cu publicul vizat;
 • Să motivam clienții să interacționeze cu marca și cu serviciile asociate. 

2018

Incepem colaborarea cu AgentiaDeCasting.ro
Se realizeaza media planul pentru urmatoarele 12 luni de colaborare
Call Now Button