Servicii conținut

Blogul este cea mai eficientă formă de publicare a informaţiilor utilizată în prezent. Termenul este atât de general încât poate include orice de la un jurnal public al unui individ până la o publicaţie tematică întreţinută de zeci de colaboratori. Orice specialist al mediului online ar fi pus în dificultate dacă ar trebui să dea exemple de site-uri profesionale care nu au un blog. Ţinând cont de versatilitate, putem spune că un blog este un instrument indispensabil pentru orice proiect online – însă din păcate multe dintre blogurile prezente în acest moment pe internet nu justifică investită de timp sau de bani făcută pentru administrarea lor.

Pentru a beneficia cu adevărat de potenţialul de promovare şi comunicare pe care îl poate avea un blog este nevoie de constanţă, perseverenţă şi păstrarea unor standarde înalte de calitate a conţinutului oferit pe blog. Publicarea cu regularitate şi menţinerea interesului publicului pentru informaţiile oferite rezultă deseori în formarea unei legături personale între brand-uri şi publicul acestuia. Blog managementul presupune, pe lângă publicarea postărilor, şi o comunicare directă cu publicul prin intermediul mesajelor private sau comentariilor. De aceea un blog care se respectă este monitorizat zilnic pentru asigurarea promptitudinii în comunicare. În majoritatea situaţiilor, activitatea de blog management necesită supraveghere constantă, fără însă a motiva crearea unui post full time din punct de vedere financiar. Cea mai eficientă metodă din punctul de vedere a costurilor este externalizarea serviciului către o agenţie în cadrul căreia un specialist în relaţii cu publicul poate gestiona un număr mare de proiecte în acelaşi timp.

Sebastian Carstoiu photo

Sebastian Carstoiu

Country manager - PENOSIL SRL
Recomand agentia Oblyo Digital pentru gestionarea abila si transparenta a Google Adwords si tot ce tine de SEO. Echipa isi doreste sa livreze rezultate pentru clientul lor ca si cum ar fi propriul proiect, fiind foarte disponibili si flexibili.
Dr Aristide Dan photo

Dr Aristide Dan

draristide.ro
A fost o experienta frumoasa. Consilierea oferita a fost exhaustiva, depasind cu mult cadrul contractual. Am sa aplez cu certitudine, din nou, la serviciile oferite de Oblyo Digital Agency.
Cum lucrăm?

Specialiştii noştri se ocupă de creare de conţinut şi relaţii cu publicul gestionează scrierea postărilor de pe blog şi moderarea comentariilor. Înainte de iniţerea unui proiect, aceştia fac o documentare serioasă cu privire la tematica şi publicul blogului pe care urmează să îl administreze. Pe baza analizelor făcute este elaborată o planificare ce conţine frecvenţa postărilor şi actualizărilor, alături de programul de monitorizare şi moderare recomandat pentru repectivul blog.

Pentru că aministratorul blogului devine un reprezentant al clientului, acesta este încurajat să dezvolte o relaţie directă cu acesta, pentru a putea înţelege ce atitudine este indicat să adopte în raport cu publicul site-ului / blogului. În general căutăm că personalul dedicat acestei sarcini să fie versatil şi să se poată adapta cu uşurinţă la profilul clienţilor, atât în ceea ce priveşte cunoştinţele despre domeniu cât şi particularităţile de comunicare cu vizitatorii.

După preluarea administrării blogului, pe lângă responsabilităţile de postare şi moderare, ne ocupăm şi de elaborarea rapoartelor detaliate, care să prezinte atât măsură muncii noastre (exprimată în numărul de vizite, aprecieri comentarii etc.), cât şi atitudinea şi impresiile exprimate de vizitatorii site-ului.

Ai nevoie de conţinut pentru Website-ul tau ?

Servicii Conexe Conţinut Website
Call Now Button