Servicii SEO profesionale

De ce am nevoie de SEO?

Cȃnd vorbim despre SEO ne referim la două direcţii importante: SEO on page – pe pagina de optimizare şi link building. Primul scop al optimizării este acela de a plasa respectiva pagină pe locuri superioare, pentru anumite cuvinte cheie, în motoarele de căutare. Acest lucru trebuie făcut într-o manieră durabilă şi de aşa natură încȃt să permită atingerea celui de-al doilea scop: traficul. Creşterea acestuia are ca rezultat direct creşterea numărului de clienţi şi, implicit, a veniturilor. Pentru că, deşi unele companii cred că este suficient să ai un site pentru ca acesta să genereze vizitatori, în realitate, competiţia este acerbă pe orice domeniu sau nişă a pieţii. Mai mult, în on-line, 80% din vȃnzări vin prin intermediul motoarelor de căutare. De aceea, strategiile de SEO vor propulsa afacerea dumneavoastră în topul căutărilor, indiferent de motorul de căutare întrebuinţat (Google, Yahoo!, Bing etc).

SEO înseamnă succes

Pentru ca un site să fie mereu în atenţia internauţilor, să ajungă în topuri si sa ramana acolo, noi intrebuintam strategii si tehnici eficiente de SEO pe termen lung, al caror rezultat se oglindeste in cresterea traficului si a vanzarilor.

Motoarele de cautare avantajeaza site-urile cu continut interesant pentru public, de aceea, la Oblyo va oferim posibilitatea de a avea un astfel de site, pe care atat publicul, cat si motoarele de cautare sa il iubeasca.

Tinand cont de particularitatile fiecarei afaceri, oferim servicii SEO personalizate, adaptate obiectivelor, clientilor si nevoilor acestora, dar si bugetului disponibil.

Astfel, asiguram cercetarea de piata, analiza concurentei, stabilirea cuvintelor cheie cele mai bune, dar si raportari detaliate in legatura cu traficul si progresele realizate, astfel incat sa putem bifa cel mai bun raport calitate-pret al pietii.

Oblyo.ro: Servicii optimizare SEO

  • Analiza initiala a site-ului

  • Analiza si stabilirea cuvintelor cheie

  • Modificarile datelor meta

  • Analiza eficientei primei pagini + consultanta

  • Modificari interne de text link

  • Configurarea si implementarea Google Analytics / Google Webmaster Tools

  • Configurarea si instalarea a ‘Bing Instrumente pentru webmasteri’

  • Clasamente / rapoarte de stare

Oblyo îți poate fi prietenul de nădejde atunci când te afli la început de drum, îți poate fi un bun îndrumător atunci când vrei să avansezi și îți poate oferi o mână de ajutor atunci când te afli în impas. Toate aceste lucruri sunt posibile datorită faptului că Oblyo îți oferă o gamă largă de servicii seo, îți optimizează site-ul, te ajută în promovare iar acolo unde e cazul, construiește totul de la zero.

Cea mai serioasa Agentie de SEO! Recomand

Razvan Popescu

Razvan PopescuDirector - Avizez.ro

In scurt timp de la începutul colaborarii noastre cu Oblyo, rezultatele au început să se vadă,  într-un domeniu important pentru orice companie : cel al SEO si al promovării online,  în general.  Pentru noi a fost vital să fim vizibili în mediul virtual,  să facem cunoscute realizările obținute cu mari eforturi timp de 20 de ani. Acum avem mulțumirea de a ocupa locul bine meritat, grație dedicarii, pasiunii si profesionalismului echipei Oblyo pe care o recomand ca partener de incredere.

Adrian Paraicu

Adrian Paraicu Director - Euramis Consulting

Recomand agentia Oblyo Digital pentru gestionarea abila si transparenta a Google Adwords si tot ce tine de SEO. Echipa isi doreste sa livreze rezultate pentru clientul lor ca si cum ar fi propriul proiect, fiind foarte disponibili si flexibili.

Sebastian Carstoiu

Sebastian CarstoiuCountry manager - PENOSIL SRL

Suntem foarte multumiti de colaborarea cu Oblyo. Comunicare deschisa si prietenoasa, flexibilitate, promptitudine, advertoriale de calitate, pricepere in administrarea campaniilor de Adwords. Ii recomandam cu incredere.

Sorina Carstoiu

Sorina Carstoiu Sano Bueno

Am ajuns să lucrez cu Oblyo Digital Agency printr-o recomandare a unui prieten. Le-am propus să ne întâlnim, să înțeleg mai multe lucruri referitoare la campania propusă de ei. Au fost foarte deschisi de la început și mai ales sinceri si realiști (calitate mai rar întâlnită în online marketing). In plus, se vede că sunt foarte pasionați de ceea ce fac și chiar au dat totul pentru campania mea. Îi recomand tuturor celor care au un proiect fie la început sau chiar consacrat. Sunt doar avantaje și chiar funcționează!

Adrian Anea

Adrian AneaWeb Developer - Aria Homes

Am ajuns la Oblyo acum cateva luni si din primele discutii cu Cristian mi-am dat seama ca sunt fix ce am eu nevoie. O firma profesionista, care se axeaza doar pe nevoile clientilor si te ajuta oricand si la orice ora. Ii recomand daca doriti un partener de business pe termen lung.

Apreciez in mod special punctualitatea si proactivitatea de care beneficiez in colaborarea cu Oblyo. Totodata, disponibilitatea in a gasi cele mai bune solutii si implicarea inclusiv in aspecte ce nu fac obiectul contractului propriu-zis, ma determina sa recomand aceasta agentie ca fiind una de incredere, orientata intru totul spre relatia cu clientul si spre atingerea obiectivelor propuse.

INTELBET IN RO SRL

INTELBET IN RO SRLCEO - INTELBET IN RO SRL

Seriozitate, punctualitate, profesionalism sunt 3 caracteristici importante ale unei colaborari de succes. Oblyo Digital Agency a demonstrat ca le are. Recomand!

Ciprian Milan

Ciprian Milan e-drpciv.ro

A fost o experienta frumoasa. Consilierea oferita a fost exhaustiva, depasind cu mult cadrul contractual. Am sa aplez cu certitudine, din nou, la serviciile oferite de Oblyo Digital Agency.

Dr. Aristide Dan

Dr. Aristide Dandraristide.ro

Am lucrat cu cei de la Oblyo o perioada indelungata. Foarte deschisi, comunicativi promti si seriosi. In urma colaborarii nu numai ca am avut rezultate excelente, chiar am legat si prietenii adevarate. Recomand aceasta echipa dedicata, fie ca e un start-up ori un business care e deja lansat.

Costica Emi

Costica Emibrandbrite.com

O colaborare perfecta. Cand ma gandesc la Oblyo imi vin in minte urmatoarele cuvinte: profesionalism, punctualitate, calitate, creativitate, sfaturi bune.

Am avut numai de castigat din aceasta colaborare si cu siguranta voi mai apela in viitor la serviciile acestora.

Nu pot spune decat: Multumesc Oblyo!

Matei Ioan

Matei IoanS.C. BEZDED WEBWEST S.R.L.

Am colaborat la 3 campanii cu echipa Oblyo Digital Agency iar rezultatul a fost unul de succes. Pe parcursul desfasurarii campaniilor au dat dovada de multa seriozitate si profesionalism. Experienta cu aceasta echipa a fost foarte frumoasa. Recomand cu incredere serviciile acestei agentii.

Gabriel Munteanu

Gabriel MunteanuDirector General - Compania DDD

Avem deja 2 ani de cand lucram impreuna si recomand cu drag aceasta echipa de oameni seriosi , prompti si cu multe idei si recomandari in optimizarea mediului online.

Anca Franche

Anca FrancheDirector Vanzari - Playboy Romania

Ma declar foarte multumit de serviciile oferite de Oblyo Digital Agency, promptitudinea si seriozitatea sunt cuvintele cheie ce descriu activitea companiei.

Robert Uncheasu

Robert UncheasuPilaroexpert SRL - Pilaroexpert SRL

Stabilim detaliile proiectului tau, si ne apucam de treaba

Despre Tine

 

Verificare

 
 

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?