fbpx
Servicii SEO profesionale

De ce am nevoie de SEO?

Cȃnd vorbim despre SEO ne referim la două direcţii importante: SEO on page – pe pagina de optimizare şi link building. Primul scop al optimizării este acela de a plasa respectiva pagină pe locuri superioare, pentru anumite cuvinte cheie, în motoarele de căutare. Acest lucru trebuie făcut într-o manieră durabilă şi de aşa natură încȃt să permită atingerea celui de-al doilea scop: traficul. Creşterea acestuia are ca rezultat direct creşterea numărului de clienţi şi, implicit, a veniturilor. Pentru că, deşi unele companii cred că este suficient să ai un site pentru ca acesta să genereze vizitatori, în realitate, competiţia este acerbă pe orice domeniu sau nişă a pieţii. Mai mult, în on-line, 80% din vȃnzări vin prin intermediul motoarelor de căutare. De aceea, strategiile de SEO vor propulsa afacerea dumneavoastră în topul căutărilor, indiferent de motorul de căutare întrebuinţat (Google, Yahoo!, Bing etc).

SEO înseamnă succes

Pentru ca un site să fie mereu în atenţia internauţilor, să ajungă în topuri si sa ramana acolo, noi intrebuintam strategii si tehnici eficiente de SEO pe termen lung, al caror rezultat se oglindeste in cresterea traficului si a vanzarilor.

Motoarele de cautare avantajeaza site-urile cu continut interesant pentru public, de aceea, la Oblyo va oferim posibilitatea de a avea un astfel de site, pe care atat publicul, cat si motoarele de cautare sa il iubeasca.

Tinand cont de particularitatile fiecarei afaceri, oferim servicii SEO personalizate, adaptate obiectivelor, clientilor si nevoilor acestora, dar si bugetului disponibil.

Astfel, asiguram cercetarea de piata, analiza concurentei, stabilirea cuvintelor cheie cele mai bune, dar si raportari detaliate in legatura cu traficul si progresele realizate, astfel incat sa putem bifa cel mai bun raport calitate-pret al pietii.

⭐Analiza initiala a site-ului

⭐Analiza si stabilirea cuvintelor cheie

⭐Modificarile datelor meta

⭐Analiza eficientei primei pagini + consultanta

⭐Modificari interne de text / link-uri

⭐Creare de continut (se pot aplica tarife suplimentare)

⭐Configurarea si implementarea Google Analytics / Webmaster Tools

⭐Configurarea si instalarea a ‘Bing Instrumente pentru webmasteri’

⭐Clasamente / rapoarte de stare

Oblyo îți poate fi prietenul de nădejde atunci când te afli la început de drum, îți poate fi un bun îndrumător atunci când vrei să avansezi și îți poate oferi o mână de ajutor atunci când te afli în impas. Toate aceste lucruri sunt posibile datorită faptului că Oblyo îți oferă o gamă largă de servicii seo, îți optimizează site-ul, te ajută în promovare iar acolo unde e cazul, construiește totul de la zero.

Sebastian Carstoiu photo

Sebastian Carstoiu

Country manager - PENOSIL SRL
Recomand agentia Oblyo Digital pentru gestionarea abila si transparenta a Google Adwords si tot ce tine de SEO. Echipa isi doreste sa livreze rezultate pentru clientul lor ca si cum ar fi propriul proiect, fiind foarte disponibili si flexibili.
Adrian Anea photo

Adrian Anea

Web Developer - Aria Homes
Am ajuns să lucrez cu Oblyo Digital Agency printr-o recomandare a unui prieten. Le-am propus să ne întâlnim, să înțeleg mai multe lucruri referitoare la campania propusă de ei. Au fost foarte deschisi de la început și mai ales sinceri si realiști (calitate mai rar întâlnită un online marketing). In plus, se vede că sunt foarte pasionați de ceea ce fac și chiar au dat totul pentru campania mea. Îi recomand tuturor celor care au un proiect fie la început sau chiar consacrat. Sunt doar avantaje și chiar funcționează!
Adrian Paraicu photo

Adrian Paraicu

Director - Euramis Consulting
In scurt timp de la începutul colaborarii noastre cu Oblyo, rezultatele au început să se vadă, într-un domeniu important pentru orice companie : cel al SEO si al promovării online, în general. Pentru noi a fost vital să fim vizibili în mediul virtual, să facem cunoscute realizările obținute cu mari eforturi timp de 20 de ani. Acum avem mulțumirea de a ocupa locul bine meritat, grație dedicarii, pasiunii si profesionalismului echipei Oblyo pe care o recomand ca partener de incredere.
Gabriel Munteanu photo

Gabriel Munteanu

Director General - Comania DDD
Am colaborat la 3 campanii cu echipa Oblyo Digital Agency iar rezultatul a fost unul de succes. Pe parcursul desfasurarii campaniilor au dat dovada de multa seriozitate si profesionalism. Experienta cu aceasta echipa a fost foarte frumoasa. Recomand cu incredere serviciile acestei agentii.
Call Now Button