Servicii SEO profesionale

optimizarea Seo

De ce am nevoie de SEO?

Cand vorbim despre SEO ne referim la doua directii importante: SEO on page – pe pagina de optimizare si link building. Primul scop al optimizarii este acela de a plasa respectiva pagina pe locuri superioare, pentru anumite cuvinte cheie, in motoarele de cautare. Acest lucru trebuie facut intr-o maniera durabila si de asa natura incat sa permita atingerea celui de-al doilea scop: traficul. Cresterea acestuia are ca rezultat direct cresterea numarului de clienti si, implicit, a veniturilor. Pentru ca, desi unele companii cred ca este suficient sa ai un site pentru ca acesta sa genereze vizitatori, in realitate, competitia este acerba pe orice domeniu sau nisa a pietii. Mai mult, in on-line, 80% din vanzari vin prin intermediul motoarelor de cautare. De aceea, strategiile de SEO vor propulsa afacerea dumneavoastra in topul cautarilor, indiferent de motorul de cautare intrebuintat (Google, Yahoo!, Bing etc).

SEO inseamna succes

Pentru ca un site sa fie mereu in atentia internautilor, sa ajunga in topuri si sa ramana acolo, noi intrebuintam strategii si tehnici eficiente de SEO pe termen lung, al caror rezultat se oglindeste in cresterea traficului si a vanzarilor.

Motoarele de cautare avantajeaza site-urile cu continut interesant pentru public, de aceea, la Oblyo va oferim posibilitatea de a avea un astfel de site, pe care atat publicul, cat si motoarele de cautare sa il iubeasca.

Tinand cont de particularitatile fiecarei afaceri, oferim servicii SEO personalizate, adaptate obiectivelor, clientilor si nevoilor acestora, dar si bugetului disponibil.

Astfel, asiguram cercetarea de piata, analiza concurentei, stabilirea cuvintelor cheie cele mai bune, dar si raportari detaliate in legatura cu traficul si progresele realizate, astfel incat sa putem bifa cel mai bun raport calitate-pret al pietii.

Oblyo.ro: Servicii optimizare SEO

  • Analiza initiala a site-ului
  • Analiza si stabilirea cuvintelor cheie
  • Modificarile datelor meta
  • Analiza eficientei primei pagini + consultanta
  • Modificari interne de text link
  • Configurarea si implementarea Google Analytics / Google Webmaster Tools
  • Configurarea si instalarea a ‘Bing Instrumente pentru webmasteri’
  • Clasamente / rapoarte de stare

Oblyo îți poate fi prietenul de nădejde atunci când te afli la început de drum, îți poate fi un bun îndrumător atunci când vrei să avansezi și îți poate oferi o mână de ajutor atunci când te afli în impas. Toate aceste lucruri sunt posibile datorită faptului că Oblyo îți oferă o gamă largă de servicii seo, îți optimizează site-ul, te ajută în promovare iar acolo unde e cazul, construiește totul de la zero.

Am fost placut impresionat de preocuparea celor de la Oblyo Digital Agency pentru detalii. Nu lasa nimic la voia intamplarii si sunt inovativi in modul de abordare a oricarui proiect, propunand solutii. Colaborarea a fost excelenta. Recomand pentru seriozitate si profesionalism. Un plus pentru fondator, o persoana extrem de receptiva, un bun profesionist, care pune pasiune in ceea ce face.

 Visoiu Lilian Catalin

Visoiu Lilian Catalin CABINET PROPRIETATE INDUSTRIALĂ

Am ajuns să lucrez cu Oblyo Digital Agency printr-o recomandare a unui prieten. Le-am propus să ne întâlnim, să înțeleg mai multe lucruri referitoare la campania propusă de ei. Au fost foarte deschisi de la început și mai ales sinceri si realiști (calitate mai rar întâlnită un online marketing). In plus, se vede că sunt foarte pasionați de ceea ce fac și chiar au dat totul pentru campania mea. Îi recomand tuturor celor care au un proiect fie la început sau chiar consacrat. Sunt doar avantaje și chiar funcționează!

Adrian Anea

Adrian AneaWeb Developer - Aria Homes

Apreciez in mod special punctualitatea si proactivitatea de care beneficiez in colaborarea cu Oblyo. Totodata, disponibilitatea in a gasi cele mai bune solutii si implicarea inclusiv in aspecte ce nu fac obiectul contractului propriu-zis, ma determina sa recomand aceasta agentie ca fiind una de incredere, orientata intru totul spre relatia cu clientul si spre atingerea obiectivelor propuse.

INTELBET IN RO SRL

INTELBET IN RO SRLCEO - INTELBET IN RO SRL

Colaborarea cu echipa Oblyo a fost una extraordinar de prietenoasa si toata lumea a dat dovada de profesionalism. Cu siguranta voi mai face campanii cu ei si pe viitor. Ii recomand cu caldura!

Silviu Dragos – Motiko.ro

Silviu Dragos – Motiko.roDirector General - Biosud SRL

Recomand cu cu incredere Oblyo Digital Agency nu doar pentru serviciile de promovare pe internet, ci si ca partener de business in a naviga apele tumultoase ale online-ului. Deja am recomandat si voi colabora din nou!

Claudiu Cadar

Claudiu CadarAdministrator - CLAUS WEB srl

Apreciez foarte mult colaborarea cu Oblyo Digital Agency. Imi place implicarea lor in tot ceea ce fac, lipsa de prejudecati, si rabdarea cu care explica de fiecare data care sunt actiunile pe care le fac si ce asteapta in urma acestor actiuni.

Apreciez si modul temperat in care transmit asteptarile lor, ceea ce face ca reusitele sa fie savurate cu si mai mare satisfactie!

Ii recomand cu incredere!

Paula Besleaga

Paula BesleagaDirector general - Anion Care SRL

A fost o experienta frumoasa. Consilierea oferita a fost exhaustiva, depasind cu mult cadrul contractual. Am sa aplez cu certitudine, din nou, la serviciile oferite de Oblyo Digital Agency.

Dr. Aristide Dan

Dr. Aristide Dandraristide.ro

Am lucrat cu cei de la Oblyo o perioada indelungata. Foarte deschisi, comunicativi promti si seriosi. In urma colaborarii nu numai ca am avut rezultate excelente, chiar am legat si prietenii adevarate. Recomand aceasta echipa dedicata, fie ca e un start-up ori un business care e deja lansat.

Costica Emi

Costica Emibrandbrite.com

O colaborare perfecta. Cand ma gandesc la Oblyo imi vin in minte urmatoarele cuvinte: profesionalism, punctualitate, calitate, creativitate, sfaturi bune.

Am avut numai de castigat din aceasta colaborare si cu siguranta voi mai apela in viitor la serviciil acestora.

Nu pot spune decat: Multumesc Oblyo!

Matei Ioan

Matei IoanS.C. BEZDED WEBWEST S.R.L.

Am colaborat la 3 campanii cu echipa Oblyo Digital Agency iar rezultatul a fost unul de succes. Pe parcursul desfasurarii campaniilor au dat dovada de multa seriozitate si profesionalism. Experienta cu aceasta echipa a fost foarte frumoasa. Recomand cu incredere serviciile acestei agentii.

Gabriel Munteanu

Gabriel MunteanuDirector General - Compania DDD

Avem deja 2 ani de cand lucram impreuna si recomand cu drag aceasta echipa de oameni seriosi , prompti si cu multe idei si recomandari in optimizarea mediului online.

Anca Franche

Anca FrancheDirector Vanzari - Playboy Romania

Stabilim detaliile proiectului tau, si ne apucam de treaba

Despre Tine

 

Verificare