Blog

aprilie 2016

Campanie de advertoriale : Experimenteaza puterea unei campanii targetate prin intermediul oblyo.ro

Experimenteaza puterea unei campanii targetate prin intermediul oblyo.ro, pentru o rezonanta maxima in Social Media & SEO. Privita ca un instrument de marketing, campania de advertoriale aduce avantaje foarte greu de ignorat intr-un mediu de afaceri in continua tranzitie. Campaniile de advertoriale sunt orientate catre interactiunea cu categoriile specifice de consumatori prin intermediul formatorilor de opinie. Campaniile de care veti beneficia duc conceptele de „Buzz”, „Word of Mouth” si „Prezenta Social” la adevarata lor capacitate de propagare in social media. Iata […]

noiembrie 2018

10 tipuri de comportament ale clienților care înnebunesc orice profesionist SEO

Ca profesioniști SEO, probabil că aveți un catalog cu povestiri de groază pe care le-ați putea spune.

Fiecare afacere este unică și fiecare client care intră pe ușa voastră este diferit de cel anterior.

De cele mai multe ori, acești clienți au un interes autentic în a învăța modul în care abordarea corectă a SEO le poate ajuta brandul să crească.

Cu toate acestea, există anumite lucruri pe care clienții le fac sau le spun care vă pot face munca mai puțin […]

9 modalități de a face față clienților SEO care nu răspund

Ați trimis cel de-al treilea e-mail în mai multe săptămâni unor clienți, dar aceștia nu au răspuns.

Nu puteți înainta cu proiectul dvs. până când aceștia nu trimit câteva informații importante – și între timp vă vine să faceți o criză de nervi.

Vă sună cunoscut?

Clienții care nu răspund la SEO sunt o problemă obișnuită căreia majoritatea agențiilor trebuie să-i facă față un moment dat.

Din fericire, restabilirea contactului este adesea mai simplă decât credeți. Puțină pregătire suplimentară vă poate ajuta să […]

Top 9 obiceiuri SEO bune și cum să le construiți

Doriți să vă îmbunătățiți strategiile și abilitățile SEO pentru ca lucrurile să avanseze și mai mult pentru organizațiile și clienții dvs.?
Atunci este timpul să scăpați de obiceiurile rele și să începeți să creați noi obiceiuri – sau să le consolidați pe cele existente.
Deși, avem tendința de a gravita spre anumite zone ale SEO (tehnice, on- page, off- page), bazate pe interesele noastre sau familiaritate, de obicei nu ne putem concentra pe SEO 100% din timp.
Focusul nostru este slab.
Iată […]

Importanța colaborării cu o Agenție de Digital partener Google

Începând de astăzi, 29 noiembrie 2018, Oblyo Digital Agency a devenit partener Google în urma demonstrării aptitudinilor și expertizei în campaniile de publicitate prin AdWords

Dar ce înseamnă acest lucru și care sunt avantajele colaborării cu Oblyo Digital Agency ca partener Google în vederea gestionării campaniilor dvs. publicitare, veți afla în cele ce urmează.

Ce este o agenție acreditată ca Partener Google?

Înainte ca o agenție să se poată numi partener Google, trebuie să-și demonstreze abilitățile și expertiza în gestionarea campaniilor AdWords. Acest lucru […]

Google permite utilizatorilor să lase comentarii cu privire la rezultatele căutării

Google se pregătește să introducă o nouă funcție care să permită utilizatorilor să lase comentarii cu privire la rezultatele căutării.

Această caracteristică a fost descoperită într-un document oficial de ajutor Google care explică modul în care utilizatorii pot lăsa comentarii și pot citi comentariile altor persoane.

În plus, există și o pagină dedicată comentariilor din secțiunea contribuții de căutare a profilurilor Google ale utilizatorilor.

Potrivit acestei pagini, utilizatorii vor putea să adauge comentariile la jocuri sportive în timp ce sunt în direct.

Pagina […]

De ce evaluarea conținutului este cheia pentru succesul marketingului de conținut

Văzând că marketingul de conținut generează mai multe oportunități decât marketing-ul tradițional, în timp ce costă mai puțin, nu este deloc surprinzător faptul că firmele creează conținut.

Dar cum sunt aceste organizații capabile să determine rentabilitatea investiției în eforturile de marketing ale conținutului?

Deși valorile standard de marketing de conținut pot oferi echipei dvs. o mai bună înțelegere a performanței conținutului dvs. (afișări de pagină, timp petrecut pe pagină, conversii), acestea nu indică neapărat motivul pentru care conținutul dvs. este performant.

Deci, […]

Bug -ul Yoast SEO Plugin 7.0 cauzează  scăderea în clasament

O actualizare majoră aYoast SEO repară un bug care a afectat ranking-urile anumitor site-uri. Fondatorul Yoast, Joost de Valk, a oferit personal scuze victimelor erorii din cauza căreia au suferit “probleme asemănătoare cu Panda” iar consecința a fost pierderea poziției în clasament.

Bug-ul Yoast SEO 7.0  este live din 6 martie 2018

Această actualizare este menită să corecteze o eroare introdusă de Yoast 7.0, în martie 2018. Victimele acestui bug este posibil să fi suferit schimbări negative de ranking de la […]

Consecințele Medic Update

Începând cu 1 august 2018, Google a lansat o serie de update-uri care au menținut volatilitatea rezultatelor căutării.

Mulți au privit update-ul din 1 august 2018 ca fiind “Medic Update” deoarece a afectat în mare măsură site-urile de sănătate / medicale.

Cu toate acestea, update-urile s-au extins și la multe alte nișe diferite, inclusiv e-commerce, site-uri de modă, locale, afiliate și multe altele.

Google a spus că update-ul inițial nu a vizat în mod special site-urile medicale, ci a fost un update […]

septembrie 2018

SEO pentru sărbători: Ediția 2019

Dacă ați fost implicați în SEO pentru mai mult de câteva luni, vă veți da seama că aveți de-a face cu un mediu în schimbare rapidă.

Nu numai că avem de-a face cu algoritmi care se schimba zilnic, ci se aseamănă cu modificările layout-ului SERP și adesea cu schimbări drastice în utilizarea dispozitivelor.

Sper că vă pregătiți pentru vacanța 2018, dar SEO în 2019 și în viitor va fi foarte diferit de cel pe care îl optimizați astăzi.

După cum am menționat […]

SEO a revenit! Dar oare a dispărut vreodată cu adevărat?

Ați auzit că SEO a murit din nou? Dacă îi credem pe toți care spun asta, acest lucru se întâmplă cel puțin o dată pe an. Dar vestea bună este că se pare că a revenit din nou, potrivit unora. Asta pentru că nu dispărut niciodată cu adevăr în primul rând.

Rapoartele despre moartea sa sunt extrem de exagerate… Deci, de ce au crezut oamenii că SEO a murit de data asta? Când Facebook a intrat pe piață în 2007, […]

 

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?