fbpx

Cum a crescut Publyo CRM productivitatea agenției digitale Oblyo?

Oblyo Digital Agency octombrie 6, 2022

Publyo™️ este primul sistem din CRM din țara noastră creat special pentru agențiile de marketing, PR și orice alt specialist care lucrează în acest domeniu sau într-un domeniu adiacent în vederea optimizării sarcinilor de lucru.

 

Publyo CRM are aceleași funcții cu o agenție digitală la cheie întrucât el îți permite să programezi campanii de marketing online cu un minim de efort, dar realizează pentru tine și rapoarte detaliate și în același timp monitorizează fiecare articol publicat prin intermediul său în presa românească pentru ca nimic din conținutul său să nu fie alterat și link-urile să nu se piardă. Și da, ca să faci toate aceste lucruri nu ai nevoie de nimeni și nimic altceva în afară de Publyo™️.

Poate părea incredibil, dar cu Publyo™️ poți programa o campanie SEO până în cele mai mici detalii de unul singur și apoi poți uita pentru totdeauna de ea deoarece Publyo™️ se ocupă de restul. Iar ca să înțelegi mai bine cum funcționează Publyo™️, hai să dăm un exemplu concret și să explicăm pe larg cum a contribuit acest sistem la creșterea productivității agenției digitale Oblyo – creatoarea sa, de la lansarea lui și până azi.

Tu cât timp aloci în general implementării unei campanii de marketing online?

Să spunem că este vorba despre o campanie de marketing online cu 10 advertoriale pe lună în diferite publicații din presa românească. Primul pas în implementarea ei constituie cercetarea cuvintelor cheie potrivite și stabilirea celor mai relevante publicații și apoi urmează toată tevatura cu comanda articolelor către writeri, trimiterea materialelor realizate către client, telefonul fără fir în cazul în care clientul are anumite nemulțumiri, discuții cu publisherii pe mail sau la telefon și așa mai departe. Și uite așa, un proces care are prea puțină legătură cu tine, ajunge să-ți consume ore din prețioasa ta viață și să te împiedice să faci și alte lucruri în afară de campania respectivă, care cu siguranță ți-ar aduce mai mulți bani. Iar dacă asta ți se pare mult, multiplică acest timp cu numărul de campanii pe care le are de realizat un specialist în marketing lună de lună, pe tot parcursul anului.

Publyo™️ te învață să faci lucrurile altfel. De fapt, Publyo™️ te ajută să te implici mai puțin, dar să lucrezi într-un mod mai profesional.

Cu Publyo™️ sarcinile tale de lucru pentru orice campanie de marketing online se încheie în punctul în care ai terminat cu setarea acesteia. Dacă nu ai deja materialele scrise, atunci Publyo™️ te ajută să trimiți mai ușor cerințele tale către echipa de writeri, iar când materialele respective sunt gata, ele vor ajunge direct la clienții tăi și apoi din nou la writeri pentru modificări sau direct la publicat. Dacă ai deja materialele scrise, atunci este chiar și mai simplu. Le încarci tu rapid în sistem împreună cu o fotografie reprezentativă și apoi ai terminat de lucru. Și astfel, în loc să consumi minim 5-6 ore pentru o campanie de 10 articole – asta dacă totul iese perfect din start, faci totul în doar 5 minute și îți rămâne apoi mai mult decât suficient timp pentru celelalte sarcini de lucru.

Cum a contribuit Publyo™️ la creșterea productivității agenției digitale Oblyo?

Publyo™️ nu este activ pe piață decât de șase luni. Dar în tot acest timp, prin intermediul său, Oblyo Digital Agency împreună cu toate celelalte agenții partenere care s-au alăturat pe parcurs proiectului au publicat în presa românească aproximativ 3000 de advertoriale. În cât timp timp? Într-o perioadă de timp total neglijabilă!

Ce poate însemna Publyo™️ pentru productivitatea agenției tale?

Publyo™️ te ajută să descoperi nu doar cât de mult timp poți economisi atunci când implementezi o campanie de marketing online, ci și ce poți face cu toate acele ore/zile de lucru care îți rămân complet libere.

Practic, Publyo™️ te învață că prin tehnologie, atunci când vine vorba de volumul de muncă de care este capabilă o persoană limitele sunt la fel de ușor de depășit ca în cazul în care o echipă întreagă de specialiști lucrează cot la cot pentru același țel. Când ai tehnologia de partea ta, totul este mai simplu. Iar Publyo™️ nu este orice fel de unealtă tehnologică, ci cel mai performant sistem CRM de care pot profita specialiștii în marketing din ziua de azi.

Call Now Button