fbpx

Importanța existenței unui partener puternic în marketing-ul digital

Oblyo Digital Agency iulie 3, 2019

Când se încheie o colaborare cu un partener puternic se are în vedere împărtășirea resurselor și intereselor în vederea dezvoltării afacerilor clienților.

Unirea forțelor unei firme mici cu cele ale unui partener puternic și influent pe piața de marketing digital, de exemplu, poate reprezenta cheia atingerii rapide a scopului comun. 

Împărtășirea de contacte și realizarea de afaceri împreună contribuie la crearea unei imagini pozitive în mediul de afaceri și implicit, la creșterea numărului de clienți. 

Fiind conștientă de toate aceste lucruri, Oblyo Digital Agency s-a străduit, încă de la bun început, să încheie parteneriate cu agenții de renume în piața de marketing digital. 

Una dintre aceste agenții este Linkspr, o agenție de comunicare, cu un portofoliu vast de clienți de top. 

Odată încheiat acest parteneriat puternic, atât Oblyo, cât și Linkspr au depus toate eforturile pentru a atinge obiectivul lor comun, acela de a ajuta firme din domenii precum home deco, construcții și medical să se dezvolte și să facă un pas mare spre succes. 

Dorind să fie mereu vocea clienților săi, Oblyo a construit experiențe digitale de brand pentru consumatori și, alături de parteneri precum Linkspr, a identificat cele mai bune canale de comunicare cu aceștia. 

Totodată, a încheiat parteneriate puternice cu cei mai importanți  publisheri și cele mai importante regii de digital din România, încercând prin intermediul serviciile oferite să dea un plus de valoare clienților.

La rândul său, Oblyo este partenerul de încredere al clienților săi, dând dovadă în permanență de seriozitate, profesionalism și punctualitate în relația cu partenerii.

Datorită experienței vaste în marketing-ul digital, echipa sa este capabilă să gestioneze prezența clienților săi în mediul online, utilizând un mix de marketing ce poate fi adaptat la un spectru larg de nevoi de business care au în vedere următoarele: lansări de produs, repoziționări de brand, campanii social media, optimizare conținut.

De asemenea, are capacitatea de a planifica, implementata și monitoriza inițiativele de content marketing și optimizare conținut. 

Oblyo este partenerul de care are nevoie. orice firmă care dorește să se dezvolte treptat dar sigur. Este un partener care are capacitatea de a privi în perspectivă, de a contribui la creșterea sustenabilă a oricărui brand, ajutând clienții să se diferențieze de competiție. 

Oblyo alături de partenerii săi puternici transformăîn realitate visul oricărei companii mai mari sau mai mici. Reprezintă soluția potrivită pentru o dezvoltare constantă într-o perioadă extrem de grea din punct de vedere economic.  

Call Now Button