fbpx

Cum procedezi pentru a gestiona reputația brand-ului tău

Oblyo Digital Agency iunie 11, 2019

Datele timpurii privind Google Core Update din iunie 2019 indică câțiva câștigători și perdanți

Acest Google Core Update, care a început să fie lansat de luni, 3 iunie, pare a fi destul de mare și partea înfricoșătoare încă nu a fost lansată.

Google Core Update din iunie 2019, care a fost lansat lunea trecută, nu a început să fie resimțit de experții SEO, editori, proprietari de site-uri și webmasteri. Să ne fie clar, este foarte devreme să vorbim despre adevăratul impact al acestui update. Acestea fiind zise, vrem să vă oferim câteva date timpurii și conversații din industrie cu privire la acest nou core update.

Furnizori de date

Până acum, avem date câteva timpurii despre furnizorii de instrumente SEO, inclusiv Sistrix, RankRanger, SearchMetrics și Moz. Aceștia sunt furnizorii de date care au seturi de date uriașe în ceea ce privește ranking-ul Google și astfel pot vedea uneori modele. Rețineți că indicele Google este unul masiv, iar acești furnizori de instrumente au, în general, o mică imagine a dimensiunii generale a indexului atunci când măsoară aceste modificări.

Sistrix. Sistrix a scris o postare pe blog distribuind datele din ultima zi. Ei au spus că “datele de astăzi arată în mod clar impactul Google Core Update. În indexul zilnic de vizibilitate al Toolbox se pot vedea modificările din 05.06. și 06.06. “

Johannes Beus de la Sistrix a scris: “Nu numai că Google a anunțat pentru prima dată dinainte acest update, dar și câmpul domeniilor afectate pare să fie mai amplu în cazul acestui Google Core Update  decât în cazul ​​update-urilor anterioare”, a spus Steve Paine de la Sistrix. “Vedem multe site-uri YMYL, dar există, de asemenea, site-uri de știri clasice, retail și multe altele. Se pare că acest Google Core Update este mai vast decât ultimele update-uri. Foarte important, există schimbări semnificative după doar 24 de ore, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la mai mult pe măsură ce săptămâna continuă. Vă pot actualiza din nou dacă aveți nevoie de mai mult. “

RankRanger măsoară rezultatele de căutare ale SUA, iar Mordy Oberstein de la RankRanger a clarificat că acest Google Core Update continuă să fie lansat și că vor să ruleze din nou numărul săptămânal. Dar aici sunt și datele timpurii de la ei.

“Nișa de jocuri de noroc a fost lovită din greu ca și nișele de sănătate și finanțe (deși actualizarea a fost / are un impact semnificativ peste tot)”, a spus Mordy Oberstein de la RankRanger. Potrivit datelor lor, se pare că în timp ce multe site-uri au fluctuat în sus sau în jos, paginile cu rezultatele căutării au avut tendința de a nu se mișca un număr masiv de poziții.

SearchMetrics. Marcus Tober de la SearchMetrics a spus în timp ce lucra încă la date “analiza mea preliminară este că unele părți din core update-ul din luna martie au fost reluate”. El a adăugat că acest lucru nu a fost “sistematic. Se pare, totuși, că Google a schimbat prea mult unii factori către brand / autoritate în martie și acest lucru a fost reluat. Mai ales site-urile medicale precum webmd.com sau foartewellhealth.com care și-au pierdut, dar  și-au recâștigat vizibilitatea.” Asta a spus el că a prezis când a văzut update-ul în martie. “Dar în alte domenii, cum ar fi UGC sau Q & A, nu văd același model de revoluție”, a adăugat el.

SearchMetrics va avea mai multe date mai târziu și va oferi informații după ce update-ul datelor se liniștește.

Ce spune Google

Ce spune Google despre acest Update? Desigur, Google a anunțat:

Google Core Update a lunii iunie 2019 este în prezent live și este lansat în centrele noastre de date în zilele următoare, a declarat Danny Sullivan cel care este Google Search Liaison.

De asemenea, a declarat că actualizarea va fi 100% “vizibilă”.Este vorba de update-uri în general. Cele spuse sugerează că am vorbit despre core update-uri. Acestea sunt cu siguranță remarcabile. De aceea le confirmăm.

Gary Illyes de la Google a declarat că nu este încă finalizat update-ul și poate dura ceva timp până la lansarea sa pe deplin:

E greu de estimat. Poate dura oriunde între 1 zi și câteva săptămâni, în funcție de factori cum ar fi sănătatea centrelor de date, congestionarea rețelei și de calitate etc.

E devreme

Este încă foarte devreme, Google continuă să lanseze acest update la toate centrele de date. Dar am vrut să vă oferim câteva date timpurii pe care le-am găsit despre acest update. Sfatul nostru este să fiți calmi, să așteptați să se finalizeze update-ul pe parcursul următoarei săptămâni sau mai târziu și apoi să analizați în profunzime datele voastre. Dacă ați fost afectați de acest update, atunci trebuie să faceți un pas înapoi, să vă analizați site-ul și să-l evaluați dacă doriți să faceți modificări substanțiale în ceea ce privește conținutul și structura sa.

Call Now Button