fbpx

Google a sărbătorit Ziua Star Wars cu ouă de Paști cu Search Console

4 Mai a fost ziua celor care folosesc Search Console. Google a adăugat sunete Star Wars, animații și mesaje de caractere.

Weekend-ul trecut, cei care s-au conectat în Search Console, au văzut imediat un mesaj despre festivitățile din weekend.

Ei au putut pur și simplu face clic pe butonul de comutare C-3PO pentru a activa noua experiență.

Majoritatea elementelor adăugate au fost subtile, însă s-a putut observa sunetul luminilor pe măsură ce utilizatorii au făcut clic pe diferite rapoarte.

Cei care au privit cu atenție raportul de performanță al rezultatelor căutării au putut vedea că se puteau filtra rezultatele prin galaxie.

Din păcate, Search Console păstrează numai datele din ultimele 16 luni. Deci, datele foarte vechi nu sunt disponibile.

Când se accesează o adresă URL prin intermediul instrumentului de inspecție, se poate vedea o animație pop-up a lui X-Wings trăgând în TIE Fighters.

Pe măsură ce utilizatorii au făcut clic pe diferite mesaje de stare din raportul Index Coverage, au putut vedea mesaje de la diferite caractere Star Wars.

Dacă o adresă URL era “validă”, au văzut un mesaj din partea favorită a lui lord Sith, care spunea că “forța este puternică cu aceasta”.

Dacă o adresă URL a returnat o eroare plictisitoare, atunci au văzut un mesaj de la plictisitorul Gungan al Episodului 1.

Acestea sunt toate ouăle de Paști Star Wars care au fost găsite până acum. Acestea au fost disponibile în Search Console de-a lungul weekend-ului.

Call Now Button