fbpx

Google interzice reclamele AdWords pentru criptomonede.

Oblyo Digital Agency martie 23, 2018

Google dorește să interzică toate anunțurile AdWords care au orice legătură cu criptomonedele începând cu Iunie 2018. Acesta cuprinde schimburile valutare legate de criptomonede, cât și paginile care oferă informații despre tranzacționări.

AdWords (servicul financiar) a fost actualizat pentru a refecta această schimbare, după cum urmează: ”Anunțurile pentru următoarele produse nu vor mai putea fi difuzate: – criptomonedele și conținutul asociat (inclusiv ofertele de monede, schimburile valutare, sfatuuri privind tranzacționarea prin aceste monede)”.

Această mutare din partea Google a venit ca răspuns la prejudiciile cauzate utilizatorilor prin inșelătorii prin criptomonede.

Scot Spencer, director al secției de anunțuri Google, a declarat: ”Nu avem un glob de cristal care să știe cum o să fie viitorul monedelor virtuale, dar am văzut destule prejudicii aduse consumatorilor, de aceea este o zonă pe care vrem să o abordăm cu maximă precauție”.

Google AdWords nu este prima rețea publictară majoră care interzice publicitatea legată de criptomonede. Și Facebook a implementat politici asemănătoare începând cu anul 2018.

 Voi ce părere aveți? Ar trebui interzise reclamele pentru criptomonede? Voi nu ați fost tentați să investiți resurse în ele, să ”minați” aceste monede? Cum vedeți viitorul lor?

Call Now Button