fbpx

Google a confirmat actualizarea algoritmului său ce a avut loc de curând.

Oblyo Digital Agency martie 19, 2018

Așa cum scriam într-un articol mai din urmă, actualizările Google au un impact important asupra SEO, mai ales în ceea ce privește clasarea site-ului.

Google a confirmat ca a fost actualizat algoritmul de bază. Acesta este tipul de actualizare ce are loc de mai multe ori pe an, spune Google, care ar putea aduce una sau mai multe modificări în răspunsurile căutate.

 Din păcate Google nu a prezentat foarte clar care sunt, în detaliu, modificările implementate- ar putea fi orice, de la modificări axate pe îmbunătățiri specifice, la modificări ample care afectează toate rezultatele căutării.

 Site-urile pot vedea creșteri sau coborâri în clasament ca urmare a scbimbărilor care au avut loc, lucruri despre care Google spune că sunt normale. Clasamentele vor fluctua în funcție de modul în care paginile ar fi trebuit să fie clasate înainte de această actualizare.

    ” Nu este nimic în neregulă cu paginile care poate vor funcționa mai puțin bine acum. În schimb, modificările aduse sitemului nostru sunt însoțite de pagini care au fost și în trecut recompensate”,

   Dacă observi o scădere în clasament în urma acestei actualizări, Google arată că nu există o soluție ”unică” de redresare în afară de a continua să ”creezi conținut unitc și de foarte bună calitate”.

   Cu a fost la tine după această actualizare? Paginile au avut de suferit în clasamentul Google?

Call Now Button