fbpx

Importanța colaborării cu o Agenție de Digital partener Google

Oblyo Digital Agency noiembrie 29, 2018

Începând de astăzi, 29 noiembrie 2018, Oblyo Digital Agency a devenit partener Google în urma demonstrării aptitudinilor și expertizei în campaniile de publicitate prin AdWords

Dar ce înseamnă acest lucru și care sunt avantajele colaborării cu Oblyo Digital Agency ca partener Google în vederea gestionării campaniilor dvs. publicitare, veți afla în cele ce urmează.

Ce este o agenție acreditată ca Partener Google?

Înainte ca o agenție să se poată numi partener Google, trebuie să-și demonstreze abilitățile și expertiza în gestionarea campaniilor AdWords. Acest lucru presupune participarea la programe de formare continuă și, cel mai important, ajutarea clienților să își dezvolte baza de clienți și să-și crească veniturile.

De semenea, o agenție devine partener Google când momentul în care cel puțin o persoană din cadrul companiei își certifică cunoștințele. Pentru a-și atinge scopul persoana care își certifică cunoștințele trebuie să dea examene pe care trebuie să le finalizeze cu brio, cu peste 80% răspunsuri corecte.

Acest lucru indică faptul că persoana care vă va face campania va ști să folosească la maxim resursele Google AdWords, astfel încât să reușească să atingă cel mai înalt nivel de performanță. În plus, standardul de performanță trebuie atins pentru toate campaniile administrate.  Google își monitorizează partenerii pentru a vedea dacă aplică cele mai bune practici, iar clienții au parte de cele mai bune metode de promovare a afacerii lor.

Pe de altă parte, o agenție parteneră Google AdWords precum Oblyo Digital Agency  face campanii pentru numeroși clienți, iar fiecare client are cerințele și nevoile sale, precum și domeniul său de activitate. Oblyo Digital Agency poate crea performanță pe orice segment de piață.

Indiferent de domeniul de activitate al companiei care apelează la servicii AdWords, nimic nu îi va surprinde pe specialiștii Oblyo Digital Agency, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. 

Cum vă poate ajuta o agenție acreditată ?

Cunoștințe și experiență

Alegerea unui partener Google vă asigură că veți lucra cu persoane care sunt experți certificați în crearea și gestionarea campaniilor AdWords de succes.

Agențiile certificate sunt monitorizate și revizuite periodic pentru a se asigura că acestea mențin standardele ridicate ale Google și oferă servicii excepționale. Partenerii Google cunosc și înțeleg foarte bine tehnicile și cele mai bune practici pentru maximizarea succesului campaniilor dvs. AdWords și pentru a vă asigura că beneficiați întotdeauna de cea mai bună rentabilitate a investiției.

Utilizarea completă a caracteristicilor AdWords

Există multe setări și caracteristici diferite în cadrul programului Google AdWords, care pot avea un impact asupra succesului anunțurilor dvs. Colaborarea cu un partener acreditat vă asigură că puteți profita din plin de toate funcțiile disponibile pentru a îmbunătăți performanța campaniei și pentru ca derularea sa să fie cât mai eficientă posibil.

Acces la funcții noi

Agențiile care obțin statutul de partener Google au, de asemenea, acces la noile funcții beta. Atunci când Google dezvoltă o nouă funcție, partenerii certificați au adesea posibilitatea de a-l utiliza și testa cu aproape un an înainte de a fi disponibilă publicului larg. Colaborarea cu o agenție parteneră vă dă posibilitatea să puteți integra în timp util noi caracteristici inovatoare în strategia dvs. și să puteți obține un avans față de concurența dvs.

Randamentul investițiilor

Ca și în cazul oricărei forme de publicitate sau de marketing, veți dori să obțineți un bun randament al investițiilo de pe urma campania dvs. AdWords. Dacă veți lucra cu specialiștii Oblyo Digital Agency care știu să interpreteze rezultatele și să identifice momentul potrivit de  modificare a copiei de anunțuri, paginile de destinație și strategia de licitare pentru producerea conversiilor, vă veți îmbunătățiți rezultatele.

 Suntem vocea clienților noștri – construim experiențe digitale de brand pentru consumatori și identificăm cele mai eficiente canale de comunicare cu aceștia. Și mulțumim clienților noștri pentru susținerea de pe parcursul timpului. Fără ei această acreditare nu ar fi fost posibilă.

Call Now Button