fbpx

Începând de astăzi, poți să îți organizezi automatizat campaniile media

Oblyo Digital Agency martie 4, 2022

S-a lansat Publyo.ro

Publyo™, prima platformă din România care permite organizarea campaniilor de media într-un mod automatizat, de la planificarea articolelor și până la monitorizarea acestora, este începând de astăzi activă și poate fi accesată prin intermediul site-ului cu același nume, publyo.ro.

Publyo™ pune la dispoziție un sistem integrat, automatizat și eficient prin care strategia de conținut online se poate implementa rapid și cu economii serioase de timp și resurse materiale și umane, acoperind toate etapele emergente: planificare, upload conținut, raportare și monitorizare.

Platforma, prin funcționalitățile și modulele încorporate, se adresează mai multor categorii de clienți ce activează în zona de digital, de la agenții de marketing online, media, content și PR și până la startap-uri sau companii cu departamente de comunicare și marketing interne.

Publyo™ are 2 module principale care vor ajuta într-un mod susținut toate categoriile de clienți targetate: Publyo™ CRM, care este deja disponibil, și Publyo™ Market Place, care va fi lansat la începutul lunii iunie.

Publyo™ CRM se adresează în special agențiilor de media și PR care manageriază campanii de publicare a articolelor online pentru clienții lor și este disponibil pentru achiziție în mai multe variante de abonamente.

Sistemul Publyo™ CRM permite atât planificarea, uploadul de conținut, raportarea și monitorizarea articolelor într-un mod automatizat, dar și comunicarea în timp real cu clienții, writterii și publisherii pentru a ști în permanență statusul campaniei media fără să fii nevoit să trimiți manual zeci de emailuri pentru implementarea unei singure campanii.

Este nevoie să parcurgi doar 2 pași simpli pentru a te folosi de funcționalitățile Publyo™ CRM:

Pasul 1: Alegi abonamentul potrivit pentru nevoile tale și achiziționezi sistemul

Pasul 2: Beneficiezi de toate instrumentele de planificare, încărcare conținut, raportare și monitorizare

Ce obții defapt activând pasul 2? Un sistem eficient prin care ușurezi munca întregii echipe din agenție, fără ca tu să fi investit în dezvoltarea plaftormei.

-Poți crea o campanie media pentru fiecare client în parte, alegând data și site-urile unde se dorește publicarea articolelor.

-Poți introduce în sistem site-urile publisherilor cu care ai propriile deal-uri sau poți alege dintr-o listă de publisheri pusă la dispoziție de Publyo™.

-Poți încărca direct în sistem articolele și le poți trimite automat către site-ul publisherului.

-În momentul în care publisherul publică articolul, primești automat atât tu cât și clientul raport cu linkul.

-Poți comunica direct din sistem cu writterii pentru a le solicita să scrie articole în cazul în care clientul tău are nevoie de acest lucru.

Sistemul Publyo™ CRM monitorizează și se asigură că link-urile de publicare ale articolelor rămân active pe site-uri, în caz contrar trimițând automat notificări către publisher pentru a remedia problema

Pe de altă parte, componenta de Market Place va integra două noi funcționalități, Content și Publishing, ce vor putea fi folosite împreună sau separate iar accesul la acestea nu va fi condiționat de achiziția în prealabil a Publyo™ CRM.

Publyo™ Content

Indiferent de tipul de conținut de care vei avea nevoie, îl vei putea comanda direct din platformă și o echipă de writeri profesioniști se va ocupa de redactarea și livrarea acestuia în termenul stabilit de tine.

Publyo™ Publishing

Prin acest modul vei avea acces la cele mai importante și relavante site-uri din România pentru ca tu să îți poți publica articolele online într-un mod eficient și rapid și asta la cele mai bune și corecte oferte de preț.

De asemenea, întregul proces de publishing este total automatizat și poți publica articolele tale (fie că acestea sunt realizate de echipa de content writteri Publyo™, fie că le ai deja) direct din sistem. Este suficient să încarci articolul în sistem, să alegi site-ul pe care vrei să îl publici și Publyo™ va trimite automat cererea ta către publisher. La momentul publicării vei primi raport cu linkul articolului și vei beneficia și de partea de monitorizare, astfel încât să fii sigur că linkul va rămâne activ.

Deși cele 3 funcționalități Publyo™, CRM, Content și Publishing, pot fi achiziționate și folosite total independent una de cealaltă, împreună, cele 3 se vor dovedi ”rețeta câștigătoare” pentru toate agențiile care își doresc calitate și eficiență în același timp.

Poți să începi și tu să îți organizezi proiectele de conținut online AICI

Publyo™ este produs dezvoltat de Oblyo Digital Agency in parteneriat cu Weboratory Capital

Call Now Button