fbpx

Politică de confidențialitate

Cine suntem?

 

Acest website, https://oblyo.ro, operează pe teritoriul României ca pagină de prezentare și de promovare a companiei OBLYO DIGITAL AGENCY, o societate comercială cu răspundere limitată, înregistrată conform legislației în vigoare la Registrul Comerțului cu numărul: J40/7522/2016 și codul unic de înregistrare fiscală: 36138870. Sediul social OBLYO DIGITAL AGENCY este Bucureşti Sectorul 5, Str. VEDEA, Nr. 1, Bloc 82, Scara 4, Etaj 3, Apartament 161.

 

Ce fel de date personale colectăm și de ce le colectăm?

 

Comentarii

Nu oferim utilizatorilor website-ului nostru posibilitatea de creare a unui cont sau postare de comentarii referitoare la conținutul acestui website. Căile de comunicare sunt exclusiv mesajele directe trimise la adresa de email: office@oblyo.ro precum și formularele de contact pe care le regăsiți pe unele din paginile noastre.

 

Recenzii

Clienții noștri au posibilitatea de a face recenzii pe website-ul https://oblyo.ro furnizându-și numele personal precum și compania din care fac parte pentru a împărtăși tuturor experiența avută cu OBLYO DIGITAL AGENCY. Aceste recenzii le preluăm de pe pagina noastră oficială de Facebook sau direct din email-urile primite de la clienți la adresa: office@oblyo.ro.

 

Formulare de contact

Website-ul https://oblyo.ro folosește formulare tipizate de contact pentru a facilita comunicarea cu potențialii clienți. Când unul din vizitatorii website-ului nostru completează un formular de contact colectăm de la acesta datele cerute în formular precum și adresa IP a vizitatorului.

 

Conținut înglobat de pe alte website-uri

Materialele postate pe acest website pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

 

Aceste website-uri, ca și OBLYO DIGITAL AGENCY să colecteze despre dumneavoastră date precum adresa IP și țara de unde ați accesat website-ul nostru, să folosească cookie-uri și să monitorizeze interacțiunea cu conținutul lor.

 

Analitice

Datele analitice, sunt colectate și prelucrate de module precum Google Analytics, nelimitându-ne doar la acesta, pentru a realiza diferite statistici generale. Ele oferă un portret robot al cititorului, numărul de cititori ale acestui website, precum și alte date statistice. Astfel de date, ne sunt uneori solicitate de terțe entități cu care colaborăm și anume companii și persoane fizice care doresc să încheiem un parteneriat pentru promovarea serviciilor lor. A se reține faptul că nu colectăm și nici nu distribuim terților datele dumneavoastră personale prin care puteți fi identificat în mod direct, cu excepția recenziilor în care clienții noștri își dau acordul scris de a fi menționați pe site cu numele personal și compania pentru care lucrează.

 

Cât timp vă păstrăm datele?

 

Recenziile primite de la clienții noștri sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată de timp. Dacă v-ați dat acordul pentru o recenzie, dar la un moment dat doriți ca aceasta să fie ștearsă de pe website-ul nostru https://oblyo.ro, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@oblyo.ro și ne vom conforma în cel mai scurt timp cu putință.

 

De asemenea, datele dumneavoastră personale furnizate în momentul completării unui formular de contact vor fi utilizate până în momentul soluționării cererii dumneavoastră.

 

Ce drepturi aveți asupra datelor dumneavoastră?

 

Dacă ați furnizat date personale pe website-ul https://oblyo.ro conform politicii GDPR în vigoare, aveți în orice moment dreptul de a ne contacta la adresa office@oblyo.ro și cere să ștergem datele dumneavoastră din baza noastră de date. Aceste date nu includ datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

 

Informații de contact

 

Website-ul https://oblyo.ro nu are la momentul actual serviciul de Newsletter activat. Datele dumneavoastră de contact, și anume cele furnizate în momentul completării unui formular vor fi folosite doar pentru a vă notifica în legătură cu cererea dumneavoastră și stadiul ei de rezolvare. Nu veți primi email-uri Newsletter în legătură cu noile articole de pe site și nu veți fi deranjat în niciun fel din partea noastră cât timp nu se vor schimba termenii prezentei Politici de Confidențialitate.

 

Informații suplimentare

 

Serviciile de hosting ale website-ului https://oblyo.ro sunt oferite de xServers care se supune Regulamentulului European de Protecție a Datelor.

 

Cum vă protejăm datele?

 

Datele dumneavoastră cu caracter personal, dar și adresa IP nu vor fi divulgate terțelor companii sau persoane, cu excepția celor numite mai sus. De asemenea, aveți dreptul să ne solicitați oricând ștergerea datelor cu caracter personal din baza noastră de date.

 

Copyright 2020 OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

Varianta actualizată – martie 2020, OBLYO DIGITAL AGENCY SRL

 

Call Now Button