fbpx
Oblyo oferă servicii de consultanță gratuită pe perioada de criză! Profită și tu!

Criza cu care ne confruntăm în prezent devine din ce în ce mai accentuată. Numărul antreprenorilor care renunță sau reduc drastic investiția în publicitate crește pe zi ce trece, iar această decizie, în loc să aducă un beneficiu real companiilor pe care le conduc, determină o scădere drastică a cifrei lor de afaceri.

E important să fii precaut atunci când nu știi ce-ți pregătește ziua de mâine. Dar la fel de important este să rămâi pe baricade și să nu renunți la publicitate deoarece ea este sufletul afacerilor! Experiența ne-a învățat că succesul depinde de prezența în mediul online și de aceea venim cu o soluție extraordinară pentru tine: SERVICII DE CONSULTANȚĂ GRATUITĂ*. Iată ce îți oferim:

1. Audit cont Google Ads

Google Ads este o platformă foarte simplu de folosit chiar și pentru persoanele fără experiență în domeniul campaniilor PPC. Dar de la simpla înregistrare și până la conversii este cale lungă! Pentru a obține rezultate așteptate cu acest tip de publicitate, este nevoie de o verificare în detaliu a tuturor opțiunilor contului și stabilirea unor targeturi potrivite afacerii pe care o conduci. Strategia de publicitate prin Google Ads trebuie gândită pe termen lung, iar analiza cuvintelor cheie și a anunțurilor care generează nu doar trafic, ci și conversii, este necesar să fie efectuată periodic.

Pentru a realiza această analiză în favoarea ta, contactează-ne, trimite datele tale de acces pe platforma Google Ads și vom verifica pentru tine eficiența cuvintelor cheie folosite până în prezent, structura campaniilor desfășurate, precum și grupurile tale de anunțuri. Mai mult, vom merge un pas înainte, examinând de asemenea și paginile de destinație pe care ajung cei care accesează reclamele tale. Iar dacă e cazul, îți vom spune și cum poți să le îmbunătățești astfel încât să-ți crești rata de conversie și să rămâi în mintea celor care te vizitează.

2. Audit SEO website

Website-ul companiei tale este cartea ta de vizită în mediul online. Numai că spre diferență de o carte de vizită obișnuită, pe care tu o oferi personal celor care au nevoie de tine, website-ul tău trebuie să se “descurce” pe cont propriu pentru a ajunge la potențialii tăi clienți. Și nu poate face acest lucru fără o bună vizibilitate online. De aceea, ajută-l să se remarce!

Spune-ne mai multe despre afacerea pe care o conduci, arată-ne website-ul tău și hai să vedem de ce este acesta în stare. Gândește-te întotdeauna la cea de-a doua pagină afișată de motoarele de căutare în urma unei interogări ca la prima pagină a învinșilor și fă în așa fel încât să nu ajungi niciodată acolo! Iar dacă nu știi cum, nu uita că în ceea ce privește consultanța, în această perioadă, noi îți stăm la dispoziție gratuit!

3. Analiză prezență online

Știai că doar cu o prezență puternică online poți câștiga încrederea clienților tăi? Mai ales dacă oferi un serviciu sau un produs inovator, despre care se cunosc foarte puține informații la ora actuală, înainte de a cumpăra de la tine, oamenii vor să știe ce primesc în schimbul banilor investiți și negreșit caută informații! Așa că prezintă-le conceptul afacerii tale în cel mai profesional mod cu putință!

Portofoliul Oblyo Digital Agency cuprinde peste 100 de publicații de top în care îți putem pune la dispoziție advertoriale care să te facă cunoscut. Iar în ședința de consultanță gratuită pe care ți-o oferim, putem alege împreună cele mai potrivite publicații pentru afacerea pe care o conduci. Doar spune-ne domeniul în care activezi, povestește-ne unde vrei să ajungi și hai să construim o strategie eficientă împreună care să-ți consolideze prezența în domeniul online!

NOTE:

  • Din dorința de a pune la dispoziție servicii de consultanță de cea mai înaltă calitate, ne vom rezerva dreptul de a amâna sau a anula o parte din cererile clienților noștri dacă volumul de muncă depășește capacitatea de lucru a echipei noastre. Astfel, vom merge pe sistemul primul venit, primul servit oferindu-ne serviciile în funcție de ordinea solicitărilor primite;

  • Serviciile noastre gratuite se rezumă strict la consultanță și nu includ realizarea de conținut pentru website-urile clienților noștri și nici costul conceperii sau publicării de advertoriale.

Call Now Button