fbpx

Noua versiune Google AdWords este acum disponibilă pentru toți agenții de publicitate.

Oblyo Digital Agency decembrie 29, 2017

Google lansează oficial noua platformă AdWords pentru toată lumea. Compania a promis că va fi disponibilă tuturor până la sfârșitul anului, iar acum este momentul. Noua experiență AdWords promite să fie mai rapidă, mai intuitivă, punând un nou accent în atingerea obiectivelor în afaceri.

Hai să vedem câteva dintre avantajele la care să te aștepți atunci când vei utiliza noua versiune AdWords:

Ce este diferit la noua versiune?

• pe lângă design-ul îmbunătățit, mult mai ordonat și curat, navigarea mai ușoară, paginile se vor încărca cu 20% mai repede, așa că poți să realizezi lucuruile din AdWords într-un timp mai scurt.

• vizualizările datelor despre clienți vor facilita determinarea momentului în care aceștia sunt foarte implicați în afacerea ta.

• Noile lucruri implementate precum ajustările sumelor pentru paginile încărcate, care au fost disponibile utilizatorilor cau au încercat mai devreme noua versiune de AdWords, acum vor fi disponibile tuturor.

Odată cu noua versiune disponibilă de ceva luni pentru cei din perioada BETA (care au primit accesul mai devreme), Google a avut timp să adune date și să creeze lucrurile ca să fie familiarizați noii utilizatori.

Pentru a ajuta utilizatorii să devină familiarizați cu noua versiune, Google are un tur complet, filmulețe despre ”cum să?”, cât și un ghid plin de informații.

Ce mai aștepți? Încearcă noua versiune Google AdWords ca să vezi schimbările.

Call Now Button