Servicii de Branding Personal şi Managementul Reputatiei Online

Rezultatele negative din Google te pot arunca într-o criză de imagine. Nu sta cu mȃinile în sȃn!

În prezent, înainte de a lua orice decizie comercială, oamenii caută pe Internet informaţii şi referinţe legate de brandul/numele companiei/serviciile/produsele/profesioniştii pe care doresc să-i contracteze. Astfel, rezultatele de pe prima pagină a motorului de căutare Google sunt esenţiale. De aceea, nu îţi poţi permite ca aici să pară rezultate negative. Ele îţi pot periclita imaginea şi alunga clienţii/partenerii/colaboratorii.

Un rezultat negativ are şanse mari să capteze interesul şi astfel Google să-l poziţioneze cȃt mai sus în rezultatele căutărilor relaţionate cu brandul tău. Nicidecum să nu ai senzaţia că vor dispărea singure… Aşa că tu nu îţi poţi permite să stai cu mȃinile în sȃn, corect?

Acţionează acum! Controlează-ţi reputaţia în mediul online!

În primul rȃnd, trebuie ca rezultatele negative să fie eliminate din prima/primele pagini ale rezultatelor afişate de Google în urma căutărilor după cuvinte cheie relaţionate cu brandul tău.

Analizăm şi evaluăm situaţia şi gradul în care aceasta a afectat brandul (în funcţie de numărul rezultatelor negative, importanţa site-urilor pe care acestea apar, dar şi volumul căutărilor) pentru a elabora un plan în baza căruia aceste rezultate vor fi depoziţionate din Google.

Conţinut de calitate

În acelaşi timp, iniţiem o campanie de creare de conţinut de calitate, în conformitate cu valorile, viziunea şi misiunea brandului, optimizat pe cuvintele cheie cu probleme şi care va fi plasat pe site-uri importante, cu autoritate.

Promovarea noului conţinut

Ideea este ca rezultatele căutărilor să ofere acest conţinut nou, relevant pentru brand, în locul rezultatelor negative. De aceea, acesta trebuie, la rȃndul său, corect optimizat.

Aceşti trei paşi îţi oferă posibilitatea de a-ţi controla reputatia brandului în mediul on-line.

Motive pentru a lucra cu noi

– experienţa în crearea de conţinut de calitate şi plasarea strategică a acestuia pe site-uri credibile, cu autoritate (parteneriatele exclusive cu cei mai importanţi publisheri);

– rezultate foarte bune în eliminarea de conţinut negativ din Google;

– cunoaşterea aprofundată a algoritmilor Google şi actualizarea continuă a informaţiilor în legătura cu schimbările acestora;

– succes în plasarea în prima pagină Google a diferitelor branduri/companii/ profesioniste pe cuvinte cheie relevante.

Apreciez in mod special punctualitatea si proactivitatea de care beneficiez in colaborarea cu Oblyo. Totodata, disponibilitatea in a gasi cele mai bune solutii si implicarea inclusiv in aspecte ce nu fac obiectul contractului propriu-zis, ma determina sa recomand aceasta agentie ca fiind una de incredere, orientata intru totul spre relatia cu clientul si spre atingerea obiectivelor propuse.

CEO - INTELBET IN RO SRL

O colaborare perfecta. Cand ma gandesc la Oblyo imi vin in minte urmatoarele cuvinte: profesionalism, punctualitate, calitate, creativitate, sfaturi bune.
Am avut numai de castigat din aceasta colaborare si cu siguranta voi mai apela in viitor la serviciil acestora.
Nu pot spune decat: Multumesc Oblyo

 Matei Ioan

Matei IoanCEO - BEZDED WEBWEST SRL

A fost o experienta frumoasa. Consilierea oferita a fost exhaustiva, depasind cu mult cadrul contractual. Am sa aplez cu certitudine, din nou, la serviciile oferite de Oblyo Digital Agency.

Dr. Dan Aristide

Dr. Dan AristideMedic dentist – medicina dentară, implantologie.

Despre Tine

 

Verificare

 
 

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?