Servicii de Branding Personal si Managementul Reputatiei Online

servicii-de-branding-personal-si-managementul-reputatiei-online

Rezultatele negative din Google te pot arunca intr-o criza de imagine. Nu sta cu mainile in san!

In prezent, inainte de a lua orice decizie comerciala, oamenii cauta pe internet informatii si referinte legate de brandul/numele companiei/serviciile/produsele/profesionistii pe care doresc sa-i contracteze. Astfel, rezultatele de pe prima pagina a motorului de cautare Google sunt esentiale. De aceea, nu iti poti permite ca aici sa para rezultate negative. Ele iti pot periclita imaginea si alunga clientii/partenerii/colaboratorii.

Un rezultat negativ are sanse mari sa capteze interesul si astfel Google sa-l pozitioneze cat mai sus in rezultatele cautarilor relationate cu brandul tau. Nicidecum sa nu ai senzatia ca vor disparea singure… Asa ca tu nu iti poti permite sa stai cu mainile in san, corect?

Actioneaza acum! Controleaza-ti reputatia in mediul online!

  • In primul rand, trebuie ca rezultatele negative sa fie eliminate din prima/primele pagini ale rezultatelor afisate de Google in urma cautarilor dupa cuvinte cheie relationate cu brandul tau

Analizam si evaluam situatia si gradul in care aceasta a afectat brandul (in functie de numarul rezultatelor negative, importanta site-urilor pe care acestea apar, dar si volumul cautarilor) pentru a elabora un plan in baza caruia aceste rezultate vor fi depozitionate din Google.

In acelasi timp, initiem o campanie de creare de continut de calitate, in conformitate cu valorile, viziunea si misiunea brandului, optimizat pe cuvintele cheie cu probleme si care va fi plasat pe site-uri importante, cu autoritate.

Ideea este ca rezultatele cautarilor sa ofere acest continut nou, relevant pentru brand, in locul rezultatelor negative. De aceea, acesta trebuie, la randul sau, corect optimizat.

Acesti trei pasi iti ofera posibilitatea de a-ti controla reputatia brandului in mediul on-line

Motive pentru a lucra cu noi

– experienta in creare de continut de calitate si plasarea strategica a acestuia pe site-uri credibile, cu autoritate (parteneriatele exclusive cu cei mai importanti publisheri );

– rezultate foarte bune in eliminare de continut negativ din Google;

– cunoastere aprofundata a algoritmilor Google si actualizarea continua a informatiilor in legatura cu schimbarile acestora;

– succes in plasarea in prima pagina Google a diferite branduri/companii/ profesionisti pe cuvinte cheie relevante.

Apreciez in mod special punctualitatea si proactivitatea de care beneficiez in colaborarea cu Oblyo. Totodata, disponibilitatea in a gasi cele mai bune solutii si implicarea inclusiv in aspecte ce nu fac obiectul contractului propriu-zis, ma determina sa recomand aceasta agentie ca fiind una de incredere, orientata intru totul spre relatia cu clientul si spre atingerea obiectivelor propuse.

CEO - INTELBET IN RO SRL

O colaborare perfecta. Cand ma gandesc la Oblyo imi vin in minte urmatoarele cuvinte: profesionalism, punctualitate, calitate, creativitate, sfaturi bune.
Am avut numai de castigat din aceasta colaborare si cu siguranta voi mai apela in viitor la serviciil acestora.
Nu pot spune decat: Multumesc Oblyo

 Matei Ioan

Matei IoanCEO - BEZDED WEBWEST SRL

A fost o experienta frumoasa. Consilierea oferita a fost exhaustiva, depasind cu mult cadrul contractual. Am sa aplez cu certitudine, din nou, la serviciile oferite de Oblyo Digital Agency.

Dr. Dan Aristide

Dr. Dan AristideMedic dentist – medicina dentară, implantologie.

Despre Tine

 

Verificare