Servicii SEO Bucuresti pentru optimizarea 100% a site-lui tau

Servicii SEO Bucuresti pentru optimizarea 100% a site-lui tau

Optimizarea motorului de cautare locala (SEO) este o parte importanta a marketingului online, dar multi antreprenori inca nu isi dau seama cat de important este acest proces pentru dezvoltarea vizibilitatii online si atragerea de trafic targetat catre site-ul lor.

Aici, la Oblyo Digital Agency, specialistii nostri SEO iti ofera servicii pentru optimizarea SEO a site-lui web care sa iti asigure expunerea de care afacerea ta are nevoie, astfel incat sa iti pastrezi concentratia pe ceea ce conteaza cu adevarat: rularea afacerii tale si cresterea numarului de clienti si, implicit, a vanzarilor.. 

Pentru a intelege cum facem asta, iti voi descrie, pe scurt, procesul nostru de optimizare SEO.

Pasul 1 – Intelegerea afacerii tale

Scopul nostru este sa intelegem 100% specificul afacerii tale. Totodata, este important sa cunoastem obiectivele si localizarea audientei tinta pentru produsele sau serviciile furnizate de afacerea ta.

Pasul 2 – Identificarea obiectivelor de marketing

Este important pentru noi sa stim care sunt obiectivele tale de marketing online si bugetul disponibil astfel incat echipa noastra sa poata creea o strategie castigatoare de optimizare SEO.

Pasul 3 – Planificarea strategiei de optimizare SEO

Este momentul sa construim o strategie specifica de optimizare SEO pentru a obtine trafic targetat care site-ul tau care sa satisfaca nevoile si obiectivele afacerii tale si vom face acest lucru impreuna. 

Pasul 4 – Executarea planului strategic de optimizare SEO

Odata ce am cazut cu totii de acord asupra planului strategic de optimizare SEO si stim care sunt detaliile proiectului, ne apucam de treaba.

Pasul 5 – Monitorizare si ajustarea campaniei SEO

In aceasta etapa, vom monitoriza cu atentie indicatorii SEO si rapoartele analitice si, daca este cazul, vom face ajustarile necesare.

Optimizarea SEO on page

Cand vorbim despre optimizarea SEO ne referim la doua directii importante: SEO on page si SEO off page. Optimizarea pentru motorul de cautare are de a face, in principal, cu analiza cuvintelor cheie si acesta este motivul pentru care Oblyo Digital Agency exceleaza atat de mult. Specialistii nostrii SEO sunt priceputi si au fler in a analiza cuvintele cheie lungi, cuvintele cheie optime, precum si termenii de cautare specifici pentru optimizare SEO locala. 

Pentru a ne asigura ca site-ul tau este optimizat 100%, activitatile de mai jos sunt incluse in pasul 1 si se refera la: 

  • cercetarea si analiza cuvintelor cheie
  • optimizarea datelor meta
  • modificari interne de link
  • configurarea si implementarea Google Analytics / Google Webmaster Tools
  • configurarea si instalarea Instrumentelor pentru webmasteri Bing
  • recomandari de optimizare a continutului

Optimizarea SEO off page

Multe afaceri mici si liberi profesionisti utilizeaza directoarele locale, cum sunt Paginile Aurii, pentru a obtine o expunere online si pentru a se face cunoscuti clientilor in domeniile lor specifice. Aceste directoare insa nu sunt suficiente si pentru a aduce site-ul tau in atentia motoarele de cautare si pentru a creea o prezenta online cu autoritate ridicata, este necesara optimizarea SEO off page.

Expertii nostri in marketing digital te poate ajuta sa ajungi la oamenii care au nevoie de produsele sau serviciile pe care le furnizeaza afacerea ta. Facem acest lucru prin intermediul campaniilor de advertoriale targetate si orientate catre interactiunea cu categoriile specifice de consumatori.

Campaniile de care vei beneficia duc conceptele de „Buzz”, „Word of Mouth” si „Prezenta Sociala” la adevarata lor capacitate de propagare in social media. Campania se realizeaza prin intermediul unei retele de lideri si formatori de opinie ai grupurilor tinta de consumatori carora se adreseaza produsul sau serviciul tau. 

Tinand cont de particularitatile fiecarei afaceri, echipa Oblyo Digital Agency din Bucuresti te ajuta cu servicii SEO personalizate, adaptate obiectivelor, clientilor si nevoilor acestora, dar si bugetului disponibil. 

Ce vei obtine? Un site optimizat SEO 100%, cu continut de inalta calitate, care este relevant si util pentru publicul tau tinta, astfel incat sa fie listat in topul paginii cu rezultatele cautarii si sa creeze o autoritate de brand pentru afacerea ta. 

Toate aceste lucruri sunt posibile datorita faptului ca Oblyo iti ofera o gama larga de servicii seo, iti optimizeaza site-ul, te ajuta in promovare iar acolo unde e cazul, construieste totul de la zero.

Oblyo, prietenul de nadejde atunci cand te esti la inceput de drum sau atunci cand vrei sa avansezi sau sa iti duci afacerea online la urmatorul nivel de dezvoltare si expansiune pe Internet.

Citeste si...  5 motive pentru care afacerea ta pierde daca nu foloseste Google AdWords
Citeste si...  12 moduri in care pierzi daca nu ai un site pus la punct
Citeste si...  Care sunt efectele negative ale unui website neoptimizat SEO?
Citeste si...  7 moduri prin care pierzi daca site-ul tau nu este optimizat SEO

Share this post


 

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?