fbpx

Imaginea ta În Blogosferă

Oblyo Digital Agency februarie 5, 2016

Nu e un secret pentru nimeni că orice blogger pasionat își dorește să aibă un blog cât mai reușit. De la conținut până la aspect, tot ce ține de acel blog te reprezintă pe tine, ca proprietar al său. Blogul tău reprezintă o părticică din tine și nu e de mirare că îl vrei cât mai reușit. În fond, el reprezintă cartea ta de vizită în blogosferă.

Însă și reciproca este valabilă. Nu doar blogul te reprezintă pe tine, ci și tu îl reprezinți pe el. Chiar dacă uneori, atunci când scriem pe un blog, folosim un alter ego, oamenii vor dori să știe cine se află în spatele blogului, cine este cel/cea care dă viață cuvintelor. Mulți dintre cititori vor fi interesați să îți viziteze și profilul privat de facebook, nu doar blogul sau pagina blogului tău.

Nimeni nu spune că dacă ai un blog despre gătit, neapărat pe profilul tău privat trebuie să ai ca poză de copertă o prăjitură, însă este puțin cam nepotrivit dacă ai un blog despre bune maniere, tu să înjuri ca ultimul birjar în comentarii.

Tu și blogul tău sunteți legați. El îți reflectă personalitatea, iar tu la rândul tău îi influențezi reputația prin propria ta imagine. Cititorii nu îl vor vedea ca fiind doar ”blogul despre prăjituri” sau ”blogul despre cărți”, ci îl vor vedea ca fiind ”blogul despre prăjituri al doamnei X” sau ”blogul despre cărți ai tipei ăleia simpatice”.

Dacă vrei ca blogul tău să fie bine văzut în blogosferă, lucrează prima dată la imaginea ta.

Call Now Button