fbpx

Campanii pe bloguri

Oblyo Digital Agency iulie 17, 2015

Vrei să te promovezi? Vrei să afle lumea despre tine şi despre produsele pe care le oferi? Noi, cei de la  Oblyo.ro te putem ajuta în acest sens. Pe platforma ebloguri.ro, vom organiza pentru tine fel de fel de campanii de promovare. Vor vorbi despre tine, atât bloggerii de pe ebloguri.ro, cât şi bloggerii din exterior.

Despre proiectul ebloguri.ro

A inceput inițial ca o platformă de socializare, dornică de a construi o comunitate și de a realiza ceva nou și frumos în online-ul românesc. Acum, a venit timpul ca ebloguri să treacă la următorul nivel. Astfel, ebloguri devine o platformă atipică, unde scopul nostru este de a îmbina utilul cu plăcutul, oferind ajutor nu doar în ceea ce privește partea de SEO, însă și în legătură cu monetizarea. ebloguri își menține principiile de bază, adică oferirea de ajutor în ceea ce privește construirea unui blog / site  și optimizarea sa SEO, însă de această dată vine cu ceva în plus, și anume, posibilitatea de a îți monetiza blogul prin simpla postare a unor advertoriale. Cu ebloguri puteți transforma pasiunea voastră în ceva ce vă aduce profit.

Ba mai mult, veți avea ocazia de a participa la diferite campanii și concursuri organizate în blogosferă, de unde vă veți alege cu premii tentante.

Însa ebloguri nu se mai adresează doar bloggerilor, ci și firmelor dornice de promovare și care au nevoie de ajutor. În funcție de nevoi, putem oferi servicii SEO sau content writer  , dacă sunteți la început de drum(și nu numai) și doriți o promovare de calitate, putem colabora în ceea ce privește campaniile de advertoriale.

ebloguri îmbină utilul cu plăcutul. Tu ce mai aștepți?

Call Now Button